Reklama

Reklama

Scooby-Doo a duch Labužník

  • Česko Scooby-Doo a duch Labužník (viac)

Obsahy(1)

Pritiahnite si stoličku, za golier si zastrčte obrúsok a pripravte sa na päťhviezdičkovú záhadu pre labužníkov. Scooby-Doo a jeho partia sa vydávajú do kulinárskeho rezortu Kamenný prístav, kam idú navštíviť Fredovho strýka, svetoznámeho šéfkuchára Bobbyho Flaya. Čoskoro po tom, čo Záhady s.r.o. narazia na legendu o Červenom duchovi a nevysvetliteľné zmiznutie Bobbyho slávneho predchodcu, zistia, že v tomto nóbl podniku nejde len o prípravu špecialít. Keď sa tajomný duch znovu objaví a začne v hoteli strašiť, spoja detektívi svoje sily s Bobbym a jeho kolegyňou Giadou De Laurentiis a v mene spravodlivosti sa spoločne pustia do pátrania. Bude sa história opakovať a zmizne ďalší populárny kuchár? Vychutnajte si gastronomický hlavolam plný lákavého jedla, výbornej zábavy a snáď ešte lepších prekvapení! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (10)

drkaldj 

všetky recenzie používateľa

Jedná se o lehce nadprůměrný film. Premisa je samozřejmě pořád stejná, ale i přesto mě pořád baví (i přesto že zrovna tento počin není ničím výjimečný nebo jedinečný čím by vybočoval ze série). Po tolika filmech a seriálech je samozřejmě těžké přicházet pořád s něčím novým a neotřelým aby to zároveň zapadalo do koncepce Scoooby-Doo. Ale i přesto si tento film dokáže udržet ten průměr (v tomto případě podle mě nadprůměr oproti jiným). ()

ostravak30 

všetky recenzie používateľa

Nová grafika a stejná parta. Zarytí milovníci skupiny Záhady s.r.o. si na své jistě přijdou. Film totiž není žádný propadák, ale také to není nekonečná zábava. Pokud jste viděli více filmů nebo seriálů jako já, a v Související jsou jich uvedeny mraky, neubráníte se dojmu, že se změnilo jen prostředí, ale stokrát opakovaný vtip už zkrátka není vtipem. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Scooby Doo sa zmodernizoval a duchovia už majú aj drony. Jedine tí držia pokrok s dobou, pretože príbeh bol jednoduchý ako pred 20 rokmi. A Velma stále otrasne nesympatická s kostenými okuliarami. Najškaredšia kreslená postavička po Gargamelovi. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama