Reklama

Reklama

Scooby-Doo a pirátsky poklad

  • Česko Scoobyho dobrodružství - Tajemná mapa (viac)

Obsahy(1)

Scooby-Doo, Shaggy, Fred, Velma a Daphne sa tentoraz vydávajú na pirátsku výpravu za pokladom ihneď potom, čo nájdu tajnú mapu. Ich cestu ale skomplikuje Fantóm Parrot, ktorý im záhadnú mapu ukradne. Scooby vyňuchá stopu, ktorá ho dovedie až na pirátsku loď a dobrodružstvo môže začať! (TV Markíza)

Recenzie (9)

Gemini 

všetky recenzie používateľa

"Muppetí" Scooby? To asi nemůže dopadnout špatně, že? Tedy ano, může, ale prostě věřte tomu, že nedopadlo;) Je to dobře šlapající jednohubka, jakých je málo. Takže 70% a klidně zas někdy na viděnou. ()

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Neočakávala som nič výnimočné, ale ani som nečakala, že ma to tak zaujme. Ako samozrejme, že tento Scooby, je určený skôr ešte mladším divákom ako pôvodný Scooby ale naozaj sa na to dobre pozeralo. Najmä na Shaggyho a Scoobyho, kiež by som mala doma takých plyšákov, vyzerali naozaj super. Už si ich len privinúť na dobrú noc. Pobavilo, žiadna prehnaná stopáž a sem ta som sa aj celkom schuti zasmiala. Ale čo, capnem tomu rovno plný počet. Kľudne príjmem aj dáku novú záhadu v tomto bábkovom prevedení. ()

MMR 

všetky recenzie používateľa

Maňásci zajímaví, příběh ucházející. Je to u Scoobyho něco nového, co se dá jednou strávit. Ale nevím, jestli bych chtěl v této formě ještě nějaké další díly, asi ne. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (1)

  • Jedná se o první loutkový film ze série Scooby-Doo. (LUKICKK)

Reklama

Reklama