Reklama

Reklama

Scooby-Doo a kliatba trinásteho ducha

(TV film)
  • Česko Scooby Doo a kletba 13. ducha (viac)

Obsahy(1)

V roku 1985 sa Scooby-Doo, Shaggy, Scrapy-Doo a mladý podvodník Flim Flam spojili s renomovaným kúzelníkom a čarodejníkom Vincentom Van Peerom v seriáli Scooby-Doo a 13 duchov – dvanásť z nich premohli, ale trinásty im unikol a teraz sa po takmer troch desiatkach rokov vracia. A síce v okamihu, keď sa Záhady s. r. o. rozhodnú ukončiť svoju činnosť po tom, čo zadržia nesprávneho páchateľa a miestny šerif im pohrozí, že by mohli tiež čoskoro skončiť vo väzení, ak ich niekto obviní z obťažovania, pretože budú čoskoro plnoletí. Partia usporiada garážový výpredaj vecí, ktoré nazhromaždila počas svojej detektívnej kariéry, ale keď dôjde na starú krištáľovú guľu, skontaktuje ich prostredníctvom nej Van Peer a lov na trinásteho ducha menom Asmodeus sa začína. Zavedie našu partiu do Himalájí, kde zažijú množstvo dobrodružstiev. Napríklad napadnutie fantómovým autom, ktoré spustí lavínu, opätovné stretnutie s Flim Flamom a truhlicou démonov aj s podvodníkom Mortiferom, ktorý sa za Asmodea vydáva, a agentom Alanom, ktorý Mortifera zatkne... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Scooby-Doo prichádza vo vynovenom animovanom šate a s príbehom opierajúcim sa o seriál z 80-tych rokov. Celkom vkusne nostalgicky navrhnutá epizóda, ktorá nepostráda ani humor, avšak akosi ma nenadchla až tak ako niektoré predošlé filmy. Ťažko povedať, možno som už týchto Scooby filmov presýtený. 65 % ()

RypavaDvojka 

všetky recenzie používateľa

Vida! Nový Scooby-Doo se rozhodl navázat na seriál Scooby Doo a 13 duchů (1985), který namísto Freda a Velmy zavedl postavy Vincenta van Ducha a Flim-Flama. Seriál, který jsem nemohl hodnotit jinak než plnou palbou a spolu s původním Scooby-Doo na stopě (A pak i Scooby Doo show) patří k naprosté špici tohoto seriálu. Inu, tady se do toho už vkládají i Fred s Velmou a musím říct, že Fred mi v tomhle kousku moc neseděl. Nicméně pořád je v filmu několik velice dobrých gagů, dějová linka 13 duchů se malinko rozšířila i do minulosti a jako celek to nepůsobí nikterak špatným dojmem. Tady už sice je i co vytýkat ale jako celek to nadprůměr dohromady dá. 70% (Mimochodem ty obrázky z galerie, které jsou z minulého filmu Scooby Doo a duch labužníka pryč!) ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama