Reklama

Reklama

Scooby-Doo, kde si?!

(seriál)
  • Česko Scooby-Doo na stopě (viac)

Série(2) / Epizódy(25)

Obsahy(1)

Všude je tolik strašidel! Kde je zase Scooby Doo, aby svým kamarádům pomohl vyřešit záhadu! (oficiálny text distribútora)

Recenzie (68)

beso74 

všetky recenzie používateľa

Kultový animák, v ktorom si partia hipíkov fičiacich niekde na tráve (ktorú si musia niekde v tom svojom karaváne poriadne schovávať, pretože som si ju na obrazovke nikdy nevšimol) vôbec nerobí problémy s tým, že ich pes rozpráva a všade okolo nich sa rozťahujú všakovaké príšery. Hm, žeby to nebola tráva, ale LSD??? ()

filmator 

všetky recenzie používateľa

Hanna-Barberovský tv kreslený seriál, zábavný, vtipný, jednotlivé díly opakují podobnou formulku, ale to je u Colomba taky. Mnohem lepší než pozdější série, ve kterých jsou hrdinové malí a kýčovitě nakreslení (podobně jako paskvil Tom and Jerry Kids). Prostě - tohle je ta původní klasika, která stojí za zhlédnutí. ()

Reklama

ASSBURGER 

všetky recenzie používateľa

Vôbec prvý seriál Scooby Doo ktorý kedy vyšiel a hneť perfektný v každom smere zábava,záhady.... Ked niekedy pozerám staré časti tohto seriálu tak spomínam na to ako som to niekedy pozeral znova a znova dookola asi 5 krát a aj tak ma to neprestalo nudiť. Dá sa povedať že som jedným z naj. fanúšikov aj ked to nemám medzi obľúbenými aj tak to jeden z najlepších animovaných seriálov ktorý som kedy videl možno aj najlepší (okrem South Park). Proste 5/5 určite, Scooby Doo a Tom and Jerry sú najlepšie animované rozprávky môjho detstva. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál som miloval. Jasné, je to plné klišé a dej sa prakticky opakuje, ale má to svoje čaro. Navyše film je plný klasických Hammerovských monštier, ktoré pre mňa vytvárajú krásnu vtipnú béčkovú atmosféru. Seriál je plný dospelého humoru v podtexte. Psie sucháre (=drogy), po ktorých Scoob urobí čokoľvek, partia teenegerov, ktorí nechodia do školy a nie sú tu ani zmienky o ich rodičoch ... A nezabudnite, že je to banda hipíkov! A kto nemiloval Daphne? :) Zlatá éra Hanna-Barbera,. ()

berg.12 

všetky recenzie používateľa

Ve své době takřka revoluční seriál. Parta samostatných dětí, později teenagerů, řeší zapeklité duchařské případy a přitom se chovají jako normální dospělí, pes, který se po požití keksíku dostane do tranzu a je ochotný prakticky k čemukoli... kultovní záležitost z produkce společnosti Hanna-Barbera (mj. "Flinstoneovi", "Méďa Béďa"), která je však u nás spolu s většinou jejich seriálů prakticky neznámá. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (35)

  • V prvej epizóde prvej série, keď Daphne otvorí dvere a zjaví sa v nich Čierny rytier, chýba mu na prilbe červený chochol. (Carol Pifková)
  • Původní název měl být Tajuplná pětka, o něco později tvůrce napadl název Kdo se bojí? Problémem bylo, že první pokusy byly spíše strašidelné než komické, a tak pana Silvermana napadlo při poslechu skladby Franka Sinatry Strangers in the Night, kde se zpívá fráze Scooby-Dooby-Doo, že je to ideální název pro show, ve které je hlavní hvězdou pes. (killler107)

Reklama

Reklama