Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Multimilionár Tom Mullen (Mel Gibson) je zakladateľ a majiteľ úspešnej leteckej spoločnosti, ktorý žije s manželkou Kate (Rene Russo) a 12-ročným synom Seanom (Brawley Nolte) v luxusnom byte v New Yorku. Pri dobročinnej akcii však Tomov syn uprostred stovky ľudí náhle zmizne bez stopy. Neblahé tušenie rodičov sa čoskoro potvrdí: Sean bol unesený a zločinci žiadajú od Toma výkupné 2 milióny dolárov, ktoré treba doručiť do 48 hodín - inak chlapec zomrie... Špecialisti z FBI odporúčajú výkupné zaplatiť, ale pri odovzdávaní peňazí sa dopustia osudovej chyby a jedného z únoscov zastrelia skôr, než stihne čokoľvek prezradiť. Tomov syn sa tak ocitá na prahu smrti, navyše ďalšie pátranie FBI je bezvýsledné. Vzápätí Tom dostáva od únoscov druhú šancu a nové inštrukcie. Cestou na určené miesto však Tom náhle pochopí zdrvujúcu pravdu - ak zaplatí, nikdy viac svojho syna neuvidí. Únoscovia totiž nebudú mať dôvod vrátiť dieťa rodičom a radšej ho ako nebezpečného svedka zlikvidujú. Dané slovo pre nich nič neznamená a všetky kroky FBI zatiaľ situáciu len zhoršili. Je treba konať! Tom preto úplne zmení taktiku a ujme sa iniciatívy - v priamom televíznom prenose osloví šéfa únoscov, ukáže mu 2-miliónovú hotovosť a sucho oznámi, že z peňazí nedostane ani cent, pretože už nie sú výkupným, ale odmenou za jeho hlavu. Ako sa zachová únosca? Druhé kolo boja o život Tomovho syna sa začína... (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (27)

Proviněni láskou (2004) (seriál)

  • Soundtrack do seriálu byl „zapůčen“ z několika hollywoodských filmů. Nejčastěji se zde vyskytují instrumentální skladby z trilogie Matrix nebo snímku Dracula (1992). Dále zde byla použita hudba ze snímků Pearl Harbor (2001), Daredevil (2003), Mission: Impossible II (2000), Loď duchů (2002), Bojiště Země: Sága roku 3000 (2000), Vřískot (1996), Výkupné (1996), Hannibal (2001), Gladiátor (2000), Mercury (1998), Leon (1994) a mnoha dalších. Hojně zde byly používány také skladby od metalové skupiny Linkin Park. Také se zde objevilo několik písní od španělského zpěváka Alexe Ubaga. Píseň ze znělky nazpívala Guadalupe Álvarez Luchia a její název je „Culpable“ – pochází z alba „Cinco Sueños“ z roku 2003, přičemž song je cover písně „Culpable“ od Vicentica. (fiLLthe3DD)

Súvisiace novinky

Hardy, Oldman a vraždění na sovětský způsob

Hardy, Oldman a vraždění na sovětský způsob

23.03.2013

Je libo dobovou kriminálku s prvky konspiračního polit-thrilleru? Se špičkovým obsazením? Odehrávající se v Sovětském svazu ještě za Stalina? Zdá se, že Ve stínu dostane z Hollywoodu tučnou… (viac)

Reklama

Reklama