Reklama

Reklama

Šesť výstrelov

  • Česko Šest výstřelů (viac)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (192)

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

U mně Paráda.. Van Damme je můj idol. Sleduji ho od mého Dětství a shlédl jsem dopodrobna Vše! Námět podobný jako ve filmu 96 Hodin.. Užasná Kamera. Perfektní Fighty a střih + se mi místy zdálo, že vidím i zpomalené Záběry.. Navíc jsem upoutal pozornost Celé Rodiny.. a všem se to Líbilo.. Takže Doporučuji ! :) ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Van Damme bude už asi do smrti točiť len video béčka za pár doláčov, ale Six Bullets sa môže zaradiť medzi tie pozeratelnejšie filmy. Príbeh síce neponúkne nič zaujímavé a je to v podstate ďalší Taken len tu nehrá Liam Neeson. Van Damme je poslednú dobu celkom vo forme a protivníkov si tu stále dáva ako tabletky pred cvičením. Nie je to taký tupý film ako to by ste možno čakali, len škoda toho nudného príbehu. Na jedno pozretie fajn. 55% - 3* ()

Reklama

PetrPan 

všetky recenzie používateľa

JCVD a jeho lipom kopou do moldavských mafiánů a prodejců bílého masa. Po pravdě řečeno čekal jsem větší sračku než jsem nakonec dostal. Na začátku jsem si dokonce myslel, že se snad dívám na belgické znovuzrození, úvodní nožířská vybíjená měla opravdový šmrnc a dokonce ani události příští nenasvědčovaly, že se dívám na další bijcův průser, napínavý únos pubescentky, zoufalí rodiče, bezradná policie, pátrání na vlastní pěst, kontakt JCVD, dělání Zagorky, překonání Zagorky , nástup JCVD v plné síle a ... průser. Rozjede se totálně dementní chvílemi akční "podívaná" a děsně sofistikované vyšetřování ztráty třídní knihy stylem: Já Vás všechny nakopu, protože jsem JCVD a řezník a vy mi všechno, ale kurva všechno vyklopíte! Ale tak tenhle model by mi pořád ještě nevadil, ale ona ta demence se počala neuvěřitelně stupňovat až přímo ejakulovala v orgastické křeči v bývalém sovětském vězení s názvem Čuryna. A čuryna to vážně byla. Dvě, ať nežeru. ()

JohnSmith 

všetky recenzie používateľa

To je těžký, když béčkovej, nebo spíš céčkovej, režisér natočí film o něčem,co tu už bylo a k tomu to nenatočí zrovna nejlíp. Hned mě napadlo skvělých 96 hodin, ale co se dá dělat. Teď se všechno točí v Rumunsku, to je pak taky dost znát. Ale na druhou stranu, poslední van Dammovi filmy jsou o poznání lepší, než co točil před lety. ()

Adaamos21 

všetky recenzie používateľa

Druhý film s Žánem od režiséra Barbarashe a opět dobře. Velice mě překvapila jak úroveń režie, scénáře i kamery, tak i dobré herecké obsazení a přestože má snímek téměř dvě hodiny, nenudil jsem se ani minutu. Akce je taky výborná. Co dodat, máte-li rádi "svaly z Bruselu" neváhejte a točte...(na 5 hvězd a Oskara to sice není, ale já je Žánovi tentokrát rád dám) ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (8)

  • Keď v závere filmu Samson (Jean-Claude Van Damme) a Selwyn (Kristopher Van Varenberg) odchádzajú zo stanice, tak v zábere spredu má Samson ruky vo vreckách, následne v zábere zozadu ich má von z vreciek a opäť záber spredu, kedy ich má vo vreckách. (ČSFD)
  • Natáčanie prebiehalo od 29. augusta 2011 do 25. septembra 2011 v Budapešti a Bukurešti. (Laslo)

Reklama

Reklama