Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na Silvestra v roku 1999 sa 20-ročný Sebastian (Bartosz Bielenia) zamkol v televíznom štúdiu. Má pri sebe dvoch rukojemníkoch, zbraň a posolstvo pre svet. (Weezy22)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (16)

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Poláci v posledních letech přišli s nejednou peckou,ale holt ne vždy všechno vyjde a Prime Time je solidní krok vedle.Asi by to chtělo být trochu něco jako Money Monster,ale bohužel není a už asi v půlce mě absolutně přestalo zajímat co se bude dít,jaká je motivace hlavní postavy a jak to celé dopadne.Přitom potenciál to mělo...40% ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Aha, takže vlastne nič. Len to, že jeden silvester v poľsku bol zaujímavý. Pre danú telku, pre nikoho iného. Nič, nula celých nula nula nič ten film neponúkne. Motivácia, napätie, prestrelka, to všetko ostalo niekde mimo. Zase raz skvela kúpa Netflixu. Vlastne za to ani nemôžu, že naleteli Polákom, O kurwa aj s týmto počinom. 1 z 5 ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

True-based dráma v TV štúdiu v Poľsku, kde mladík (pomocou rukojemníkov) sa snaží dostať sa do živého vysielania. Režisér Jakub Piątek ide na to klasickým spôsobom a príbeh filmu buduje postupne. Bohužiaľ dosť rýchlo sa dostaneme do zlomového bodu, odkiaľ už ani on a ani herci/herečky sa nedokážu ďalej posunúť. Jednotlivé scény nemajú dostatočnú dynamiku, postrácajú hĺbku, podobne ako aj ich postavy. Ten záver je veľmi jednoduchý, bez skutočne napínavého momentu. Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Asi najhorší poľský film minimálne za posledných 5 rokov, teda väčšiu blbosť som nevidel. Nejde ani tak o spracovanie, ale ten film nemá čo povedať. Ten únosca bol tak nudný, vôbec som nechápal jeho motívy ani o čo mu šlo a tie dialógy vyjednávačov s ním boli bez napätia, bez rázneho ťahu prekvapiť, proste film sa lineárne odohráva v štúdiu, nikomu sa v podstate nič nestane a zoberiete si z neho len informáciu, že v našej spoločnosti sa pohybuje veľa duševne nezdravých jedincov. Nerozumiem z akého dôvodu niekoho napadlo natočiť film práve o tomto nezaujímavom príbehu. ()

Thomas_xxxxx 

všetky recenzie používateľa

Ono to bolo celkom dobré až na to, že poslednú polhodinu sa začali všetci správať absurdne. Očividne to už únoscu a rukojemníkov prestalo všetko baviť, tak si z batôžka vybrali croissantíky a začali sa napchávať od nudy. Zrazu keď má únosca ísť do vysielania, tak zahlási, že ho musí napúdrovať a učesať mu vlasy, akoby sa nič nedialo. Následne keď mala tá rukojemníčka byť oslobodená, tak pre zmenu začne revať, ako keby sa zamilovala do hlavnej postavy celého filmu a prestáva myslieť na to, že bola rukojemníčka. Naveľa však ide. Proste v poslednej polhodine sa všetci správajú debilne. Prvú hodinu sa našťastie správa debilne len vyjednávací tím, čo je pozitívum. Dám tomu 4 hviezdy, lebo to našťastie celkom zbehlo a malo to spád, len postavy si robia z toho filmu dobrý deň. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (2)

  • Scenár bol inšpirovaný skutočnými prípadmi mladých mužov útočiacich na televízne stanice v Poľsku. (Weezy22)

Reklama

Reklama