Reklama

Reklama

Banková lúpež 2

  • Česko Spojenec 2 (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Budova Federálnej rezervnej banky v New Yorku je neustále plná ľudí, priťahuje zákazníkov aj zvedavých turistov, ktorý ju radi obdivujú ako historickú pamiatku. Jedného dňa sa všetci návštevníci spolu s personálom ocitnú v pasci, keď budovu prepadne ozbrojená skupina a všetkých prítomných vezme ako rukojemníkov. Na scénu prichádzajú vyjednávači newyorského policajného zboru aj FBI, ale po prelustrovaní ich techniky, zbraní, počítačov a telefónov vyjde najavo, že zločinci ktorým čelia, nie sú obyčajní bankoví lupiči. Neprišli ukradnúť zlato, ktoré im doslova leží pri nohách, o čom svedčí ich nezáujem o hory zlatých prútov, ktoré majú na dosah, hneď ako vstúpia do trezoru. Nie, hľadajú niečo úplne iné - sú tu pre nacistické zlato. Policajný detektív a vyjednávateľ Remy Darbonne (Aml Ameen) a agentka FBI, dr. Brynn Stewartová (Rhea Seehornová), vidia isté podobnosti s neslávne známou „nacistickou diamantovou lúpežou“ z roku 2006, ale ich špekulácie vyvolávajú iba viac otázok než odpovedí. Nemilosrdná a prefíkaná Ariella Barashová (Roxanne McKeeová), ktorá vedie bandu bankových lupičov, nečakane odhalí svoju identitu a vysvitne, že patrí medzi najhľadanejších zločincov krajiny. Jej súčasná akcia nejako súvisí s aktérmi legendárnej lúpeže z roku 2006. Lenže ako? Vyšetrovatelia nedokážu odhaliť jej skutočné zámery a ciele a čas pracuje proti nim. S pribúdajúcimi minútami rukojemníckej drámy je konfrontácia oboch strán stále temnejšia a smrteľnejšia, pretože pomaly vychádza najavo pravý dôvod lúpeže. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (26)

dyfur 

všetky recenzie používateľa

....na tomto filme je učebnicovo vidieť čo je film A kategórie  a film B kategórie .....Spojenec z r.2006 mal výborné obsadenie,scenár,nápad,spád....tento tkz Spojenec 2 je presný opak.....júúú nudné,predvídateľné,naivné a ten vyjednavač ten ako imitoval Willa Smitha ,Eddie Murphyho, Martina Lawrence-HO :)   z každého chcel niečo a mal .....hovno?......a hanbil  som za neho celý čas čo bol v obraze.....brrr...neviem či to dám ešte raz :( ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Tak tomu říkám sakra slaboučká napodobenina originálu. Volné pokračování je lehce provázáno rodinnými vztahy některých postav z obou filmů, fotkami a na toto téma vedenými dialogy, ale jinak to byla docela nuda. Hromada nelogických kopanců, dementní chování většiny postav, dost často některá rozhodnutí postrádala logiku, ani atmosféra nebyla bůhvíjak dobrá, scénář jakbysmet prostě s kvalitou sešup dolů. Jediné pozitivum – pěkná hlavní záporačka Roxanne McKee a jakžtakž charismatická policajtka Rhea Seehorn. Toť vše. ()

Reklama

mdf 

všetky recenzie používateľa

Mám rád filmy,kde vykradou banku a vždycky čekám jak originální budou mít plán,se z banky dostat i s lupem,aby je nechytili.Plán je originální,možná ho už někdo, někdy ,provedl jinde,ale ukradnout nacistické zlato,uložené ve federální bance,to už musíte mít dobrý důvod.Nějak převratný a ani moc akční to není,spíše slabší průměr. ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Nakonec ne takovej průser, jak se mohlo podle některých komentů zdát. Hodina filmu mě držela v napětí, jak vlastně z toho všichni vybruslí. A hlavně  hlavní hrdinka, která měla určitý rodinný pohnutky. Tu bohužel po hodině filmu někdo přetáhl k jinýmu natáčení, a její postava zmizela na vedlejší kolej. Podle mě, to ten konec slušně pohnojil. Myslím, že 40% je až až. ()

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Velmi slabé pokračování slabého prvního dílu. Jestli je první polovina tohohle pro v nejlepším béčka koukatelná, tak ta druhá už taková není vůbec a jen jsem čekal až tohle utrpení skončí. Osobně si první díl, viděný před 4 lety, vůbec nepamatuju (a že se mi to stalo u velmi málo filmů), tak tady vím, že za rok o tomhle už nebudu vůbec vědět. Není tady vůbec nic zapamatovatelného. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

  • V čase 48:22. keď sa agentka FBI prezlieka, tak je možné vidieť čas na kamere 02:00:49, avšak po pár sekundách filmu je zrazu čas 01:00:26 a potom následne 03:06:22. Keď je agentka pri rukojemníkoch a pýta sa, ako sa majú, tak na jej kamere je vidieť čas 02:00:37, ale keď ten obraz sledujú ostatní agenti FBI, tak je tam zrazu čas 10:36:23. (zuzulatomas)

Reklama

Reklama