Reklama

Reklama

Megakrokodíl verzus superanakonda

  • Česko Jezero vs. Anakonda (viac)
Trailer

VOD (1)

Obrovský krokodíl ohrozuje obyvateľov Lake Placid z jednej strany, z druhej obrovská zmutovaná anakonda. Miestny šerif musí nájsť spôsob, ako zničiť tieto dve príšery skôr, ako zabijú celé mesto. (TV Markíza)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (50)

Terva 

všetky recenzie používateľa

CITÁT - Tak už se sem šine. Je to výstavní kousek............. Robert Englund je borec. Sice je to céčkový film, ale to maskování mu sluší - páska přes oko, hák místo ruky a protéza na noze - já se prostě musel smát. CITÁT - Ten krokodýl se probudil.............. Pro ty, kterým se líbilo první Jezero a nebo první dvě Anakondy - hoďte se do klidu, tohle s tím vůbec nemá - filmově - nic společného. Sice je tu zmíněno pár aspektů z těchto filmů, celek s tím však nemá co dělat. Scénář je příšerný, z hudebního doprovodu vám slezou nehty a raději skočíte do akvária plného anakond a herecké obsazení bych, krom Englunda, naházel krokodýlům. Jediná dobrá je kamera, v rámci svých možností a některé vtipné scény u kterých jsem se zasmál. CITÁT - Nudím se, ať jdou plavat. Všichni do vody, no tak blbky.......................... ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Typická SyFy somarinka, ktorá tento krát predstavuje stret piatych častí dvoch polomŕtvych, béčkových „animal terror“ sérií, resp. ich monštier. A podľa očakávania ich z biedy ani nevytrhne, ani nepredstaví žiadne ich dôstojné uzavretie, o čo tu však (samo)zrejme ani nešlo. Ako to však bohužiaľ býva u takýchto filmov zvykom, o niečo viac než krokodílom či hadom (btw. tradične slabo spracovaným) sa to venuje zbytočným ľudským postavám a ich opotrebovanému deju. Dokopy nič moc. ()

Reklama

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Bohužel moc mě to nenadchlo. I když co čekat od takovýhleho filmu. Jen mě už udivuje do čeho Englund leze. Tohle je prostě další béčko od SYFY. Problém je v tom že i když se to tváří suprově díky názvu tak to suprový není. Akce je tu málo a dost často hodně špatná. Efekty tu jsou horší než v ostatních Lake placid a Anakondách, a samotný Englund se tu moc nepředře. Bohužel slabota i pro člověka který tyhle typy filmů vyzdvihuje. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Z tajného laboratória uniknú anakondy a krokodíl, takže mestečko Lake Placid sa ocitne pod obrovskou hrozbou. Šerifka má za úlohu ochrániť mesto, a tak sa spojí s ochrancom prírody, ktorý sem prišiel zachrániť svoju dcéru. Proti nim však stoja nezastavitelné zvieratá a ich majitelka. - Čo urobí hororový fanúšik keď má chuť na komédiu? V mojom prípade to väčšinou dopadne tak, že si pustím niečo, čo má v názve dva pojmy a medzi nimi je skratka vs., pretože viem, že všetky tieto súboje pochádzajú zo štúdia SyFy alebo Asylum a sú tak trápne, že sa na nich dá jedine smiať. Lake Placid vs. Anaconda samozrejme nie je výnimkou. Po dlhej dobe som si pozrel horor s CZ dabingom a opäť som si uvedomil, že predabované filmy sú pre mňa nevhodné. Dabing bol tak úbohý, že herci rozprávali a v sluchátkach bolo ticho, pretože v preklade už veta skončila. Digitálny krokodíl bol maximálne úbohý, ale anakonda vyzerala o trošku lepšie. Herecké výkony boli naprosto katastrofálne, ale našlo sa pár dievčín na ktoré sa dalo pozerať. Svojou trápnosťou ma tento horor mierne pobavil, a tak tomu nedám úplne najhoršie hodnotenie. V blízkej dobe plánujem pozrieť aj Sharktopus vs. Whalewolf, takže som zvedavý, ako sa bude dariť tomuto kúsku. + herec z Hatchet, seriálu Fear Clinic a Fear Clinic ()

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

Dvě série, které začaly vskutku nadějně a pohřbily se čím dál levnějšími herci i triky, se sešly v nejzbytečnějším crossoveru "hororové" historie. Přitom Anakonda by mohla být značka s obrovským potenciálem, jen kdyby nebyla vytvářena za pochodu v nejlacinějším programu. Zlaté časy Honby za krvavou orchidejí. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama