Reklama

Reklama

Summer Camp

Trailer 2

Dva dni pred otvorením letného tábora pre deti, nachádzajúceho sa na severe Španielska, prichádza štvorica amerických konzultantov, aby skontrolovala bezpečnosť tamojšieho okolia a samotné podmienky na bývanie. Keď je jeden z nich napadnutý miestnym psom a druhý začne po konzumácii tamojšieho vína vykazovať značne agresívne správanie, okolnosti nečakane naberú rýchly spád. Teraz už nebude prvoradým cieľom otvoriť tábor v stanovenom termíne, ale vyhnúť sa nákaze neznámym vírusom, ktorý zasiahol okolie "Summer Camp".
(*CARNIFEX*)

(viac)

Zaujímavosti (3)

  • Režisér snímky žiadal počas castingu od hercov, aby kričali a rozbíjali veci, nakoľko sa ich charaktery počas deja menia na násilné stvorenia. Španielsky herec Andrés Velencoso dostal úlohu Antonia vo filme vďaka tomu, že v režisérovej kancelárii rozbil stenu. (Marceloo)
  • Film sa natáčal v zimných mesiacoch, pričom jeho dej sa odohráva počas leta. (Marceloo)

Súvisiace novinky

Španělský král hororu chystá další film

Španělský král hororu chystá další film

03.11.2014

Jaume Balagueró je pevně spjatý se španělskou produkční společností Filmax, která se specializuje na žánrové filmy a pod jejíž hlavičkou si udělal mezinárodní renomé hororovou sérií REC. Poslední díl… (viac)

Reklama

Reklama