Reklama

Reklama

Texaský kat

  • Česko Texaský kat (viac)
Trailer 1

Dvaja detektívi z oddelenia vrážd v Texase, pragmatický Mike Souder a jeho policajný kolega Brian Heigh z New Yorku, vyšetrujú sériu neobjasnených úmrtí, ku ktorým došlo v oblasti močarísk zvanej Vražedné polia. V najnovšom prípade nezvestného dievčaťa zo susedného okresu však nemajú žiadne stopy, dokonca ani jej telo. Keď ale zmizne Anne, mladé dievča, ktoré si Brian vzal do opatery, obom detektívom je jasné, že ju musia hľadať vo Vražedných poliach. Ani jeden z nich si však nemôže byť istý, že sa odtiaľ vrátia živí. Z Vražedných polí nevedie cesta späť... (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (6)

  • Film sa inšpiruje sériou desiatok nevyriešených vrážd mladých žien počas niekoľkých dekád južne od Houstonu v oblasti prezývanej "killing fields." Po vydaní filmu sa dokonca podarilo niekoľko vrážd vyriešiť. (Real Tom Hardy)
  • Skutoční detektívi, ktorých stvárňuje ústredná dvojka, sa objavili v epizóde The Killing Fields z roku 2011 relácie 48 hodin (od r. 1988). (Real Tom Hardy)
  • Hoci sa dej filmu odohráva v Texase, jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Louisiana. (MikaelSVK)
  • Původně měl film režírovat Danny Boyle, ale po jeho odstoupení, byla na režisérskou židli vybrána Ami Canaan Mann, což je shodou okolností dcera režiséra Michaela Manna, který film produkoval. (Riddick77)
  • V rámci přípravy na své role navštěvovaly Sheryl Lee a Chloe Moretz rehabilitační centrum pro drogově závislé. (oje)

Súvisiace novinky

Reklama

Reklama