Reklama

Reklama

Policajná akadémia: Moskovská misia

  • Česko Policejní akademie 7: Moskevská mise (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tentokrát sa zástupcovia policajných radov pustia do riešenia problémov na opačnom konci sveta. Boris Jeľcin má totiž problémy so šéfom ruskej mafie Konstantinom Konalim (Ron Perlman). Ten v priebehu krátkeho času zarobil miliardu dolárov predajom novej výpočtovej hry a teraz sa rozhodol ovládnuť celý svet,  počínajúc Ruskom. Jeľcinova žiadosť o pomoc je v USA vypočutá a úlohou je poverený veliteľ Lassard (George Gaynes), so svojimi neschopnými, ale stopercentne úspešnými policajtmi. Onedlho odlieta do Moskvy tím zložený z Lassarda, kapitána Harrisa (G.W. Bailey), policajtov Jonesa (Michael Winslow), Tackleberryho (David Graf), Callahanovej (Leslie Easterbrook) a kadeta Kyla Connorsa, ktorý je síce zmätkár, ale podarilo sa mu preniknúť do počítača a pripísať svoje meno do zoznamu najlepších. Chaos začne hneď na letisku v Moskve, kde je prítomný veliteľ Rakov a nesympatický poručík Talinskij. Lassard omylom nastúpi do pohrebného voza, odíde na pohreb nejakého komunistu a nakoniec je prijatý do rodiny pozostalých. Medzitým senilný Rakov, stále viac prepadajúci Konaliho hre, s ťažkosťami  vysvetlí Američanom, čo je ich úlohou. Connors sa zamiluje do krásnej tlmočníčky Katji a Konali nariadi svojim zabijakom, aby amerických policajtov odstránili... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (297)

JohnnyD odpad!

všetky recenzie používateľa

Moskovská misia - asi najambicióznejší film série je zavŕšením série trápnosti a úbohostí, ktorú nám tvorcovia Police Academy ponúkali celé desaťročie. Na desiate výročie vzniku filmu, ktorý to všetko začal (a nebol až tak zlý) bola nakrútená siedma časť, Mission Moscow, kde si mimo iného zahral aj taký Christopher Lee (vieme v akých filmoch sa dlhé roky pohyboval - viď. Howling 2). Rozdiel oproti iným dielom je v tom, že kým sa ostatné časti aspoň snažili rozosmiať a relatívne aj mohli rozosmiať nejakého mentálne zaostalého jedinca na úrovni 5 ročného decka, sedmička je čudná, lebo gagy ani z ďaleka nei sú vtipné. Pri dieloch 1-6 sa aspoň mohlo hovoriť: "Kurva, toto má byť vtipné?", tu si budete akurát hovoriť: "Kurva, kde je vtip?". Objavia sa tu aj napríklad Ron Perlman, či Claire Forlani, ale ani jeden nepodáva bohvieaký výkon. Zápletka je rovnako vrchol úbohostí (ovládnuť svet pomocou videohry s medveďom? wtf???). Na tomto filme proste nie je nič dobré, ani zďaleka. Je to jeden z najväčších shitov histórie, kde sa zasmejete maximálne na nadmernej debilite tvorcov a na to, čo si oni predstavujú pod pojom vtip ... ()

peetriss 

všetky recenzie používateľa

Už už se zdálo, že série Policejních akademií byla dána k ledu, jenže v polovině devadesátých let se tvůrci rozhodli sérii oživit jen proto, aby ji záhy mohli dát smrtelnou ránu v podobě naprosté tvůrčí zoufalosti a nevtipnosti. Tento film je velmi nezábavný, což je pro komedii nedostatek naprosto zásadní. Nejsympatičtější na filmu je krásný kukuč začínají Claire Forlani. ()

Reklama

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Moskevská mise neměla raději nikdy vzniknout, jelikož tvoří jednu velkou černou kaňku za celou policejní sérií. Člověk se už v podstatě nemá čemu smát, většina rádoby vtipných scén je spíše trapných a samotný scénář je podobně zkažený asi jako ten bořšč, který Lassard proleje umyvadlem. Tomu všemu nepomáhá ani účast zvučných jmen jako Christopher Lee a Ron Perlman. Jednoznačně nejhorší díl z celé heptalogie, u kterého člověk většinu času klopí oči k podlaze. ()

zdepapepa odpad!

všetky recenzie používateľa

Kdysi kvalitní zábava, ze které ovšem kromě kvalitních herců asi uprchl i kvalitní scénárista. Dívat se na to dá snad jedině z nostalgie, kam až se propracovali lidi, co se z dobrého jména snažili vytěžit maximum. Nezachraňuje to ani změna lokace na (pro Američany) exotické Rusko. Nezachrání to ani Christopher Lee nebo Ron Pearlman. Zachraňte se tedy aspoň vy a vyhněte se tomuhle filmu obloukem. ()

lamps 

všetky recenzie používateľa

Ach jo, kam až tohle muselo klesnout. Kdyby tvůrci přestali po druhém, maximálně třetím dílu, tak bych nahlížel na Policejní akademii jako na skvělou a vtipnou trilogii. Ale vidina peněz to nakonec dotáhla až k této naprosto nedůstojné a trapné slátanině. Vlastně nic, co vás v prvních filmech rozesmálo, tady nemá absolutně žádný efekt. Co mě ale nejvíce štve, že v něčem takovém ubíjí svou kariéru herec formátu Rona Perlmana a herečka půvabů Claire Forlani. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (10)

  • Jediný díl série, který v kinech nevydělal ani milion dolarů. (HellFire)
  • Když kadet Connors (Charlie Schlatter) ukazuje Rakovovi (Christopher Lee), jak postoupí ve hře dál, je ze záběrů na displej jasně patrné, že se jedná o klasický CRT monitor, a ne o displej konzole Nintendo Game Boy. (Rubicon)
  • V úvodní scéně se objevuje Game Boy s barevnou obrazovkou, přestože Nintendo vydalo na trh první barevné konzole až v roce 1998. (KucC)

Súvisiace novinky

Já nic, já muzikant

Já nic, já muzikant

03.11.2006

Jonathan Davis, frontman světoznámé metalové skupiny KoЯn, si rozšiřuje obzory a v rozpětí několika měsíců potvrdil účinkování hned ve dvou filmech. V obou případech půjde o čistokrevné horory dělané… (viac)

Reklama

Reklama