Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dlhých šesť rokov sa v supermarketoch staral o bezpečnosť obchodníkov aj nakupujúcich a teraz sa Paul Blart (Kevin James) konečne dočkal zaslúženej dovolenky. Preto sa so svojou dospievajúcou dcérou vydáva do Las Vegas, aby si s ňou užil zábavu skôr, než sa ona sama vyberie študovať na vysokú školu. Zločin si ale dovolenku nevyberá. A keď povinnosť volá, Paul Blart je vždy pripravený zasiahnuť... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (79)

ludovit14 

všetky recenzie používateľa

,,Boli sme na nože- teraz budeme na vidličku" Toto pokračovanie nám neponúklo ani toľko málo čo jednotka! Je to len akási zlátanina trápnych vtipov. Kevin James sa síce snažil ale tá banda vedľa neho Béčkovych či Céčkových hercov bola fakt veľmi zla priam na grcanie- také strašné herecké výkony sú k videniu raritou!HOD: max.40%.PS: 40% len zato, že som sa dvakrát schuti zasmial: scénky z banánom a záverečná s koňom boli ,,cool"- ale už nikdy viac toto dielo nevzhliadnem! ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle bylo útrpčo.Neskutečně trapná píčovina s děsnym K.Jamesem,kterej je tady na pěst,a když se k tomu přidá i jeho dcera,kterou búhví kde vykopali,je vopravdu dost velkej problém tohle dokoukat.Spousta idiotskejch scén při kterejch sem se jen útrpně šklebil,nic jinýho dělat nešlo.42% je trága.20%. ()

Reklama

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Neviem čo sa stalo, ale zo sympaťáka Paula Blarta sa v druhom diely stal čistý dement čo sa v každej situácii chová ako totálny idiot bez kúska sebareflexie. Zápletka s hotelovými lupičmi je tiež extrémne slabá a nezaujímavá. Nevtipná trapárna v ktorej ma pobavila len jedna scéna (bitka na chodbe v ktorej ochrankári úplne náhodným spôsobom vytĺkli bandu zloduchov). 3/10 ()

KNTRFKT 

všetky recenzie používateľa

Kytovec James tentokrát nebrázdí uličky obchoďáků, kde by pomáhal s výběrem nadměrně velkých bombarďáků plejtvákům, jak tomu bylo v jedničce. Teď se přesouvá na sraz pomonů, hybridů a mentálně disponovaných jedinců, za jejichž výběr by se nemusel stydět ani Dr. Moreau. Celá tahle jebnutá komedie způsobuje akorát pocit trapnosti a zoufalství při hypnotizování časomíry, která se táhne jak tureckej med. Vy jenom tak sedíte, čumíte s otevřenou hubou, jak když v Al Džazíře vystrčí Achmeta ramínko a bušíte palicí o stěnu ve snaze vytlouct si ten pocit navždy z mozku. No a přirovnávat tohle k Smrtonosné zbrani má asi takovou váhu, jako přirovnávat studenta Harwardu ke školníkovi základní školy v Laštúfce, trpícímu ledvinovými kameny. co si to o velký chodí dozadu do kumbálu rozdat se svym jezevčíkem. Jednu hvězdičku dávám jenom za závěrečnou scénu s koněm. Kdyby mohla debilita fackovat, Kevin James by měl hubu jak Eržika po gangbangu na sídlišti v Chomutově. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Meno režiséra síce nie je zárukou dobrej snímky, ale film má obrovský tromf v hlavnom predstaviteľovi. Kevin James je vtipný už len vďaka svojim telesným proporciám, ktoré z neho robia neohrabaného trkvasa a k tomu má ešte komediálny talent. Príbeh nie je nijako objavný a zo začiatku sa jedná o typickú komédiu, kedy pozorujeme život hlavného hrdinu, ktorý robí strážcu v obchodnom dome. Podľa môjho táto komédia s Kevinom Jamesom nie je až tak hrozne zlá, kto ho má v obľube myslím, že s jednoduchým príbehom nebude mať problém a pobaví sa tak ako som sa bavil ja. Síce už chápem prečo u nás film ide rovno na DVD samotný. Kevin nie je hold takým ťahúňom v hlavnej úlohe, ako keď robí niekomu parťáka. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (5)

  • Jayma Mays se nemohla vrátit do role Amy, jelikož měla závazky k seriálu Glee (od r. 2009) . Objevila se tak pouze v archivních záběrech na začátku filmu. (henrycruel)
  • Dcera (Raini Rodriguez) po uvěznění vytáhne náhradní baterii do mobilu a přitom sama používá Sony Xperia, která má baterii integrovanou. (Danny F.)
  • Natáčení začalo 21. dubna 2014 v Las Vegas. (Spidey3)

Súvisiace novinky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (viac)

Reklama

Reklama