Reklama

Reklama

Policajná akadémia 5 - Nasadenie: Miami Beach

  • Česko Policejní akademie 5: Nasazení: Miami Beach (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Mahoney síce starú partiu z akadémie opustil, mnohí ďalší však zostali. Môžete sa opäť stretnúť s mohutným a ťažkopádnym černochom Mosesom Hightowerom, háklivým na každú narážku týkajúcu sa farby pokožky, ľahko uleteným imitátorom zvukov Larvellom Jonesom, drobnou a nesmelou černoškou Laverne Hooksovou, ktorá dokáže svoj tichý detský hlások nahradiť v prípade potreby hurónskym revom rozhnevanej levice, a nechýba samozrejme ani fanatický pištoľník Tackleberry, energická Debie Callahanová, roztržitý veliteľ Lassard a na druhej strane ambiciózny kapitán Harris so svojím poskokom Proctorom. Všetci sa tentoraz vydajú na prázdniny do Miami Beach, kde sa koná kongres policajných náčelníkov. Lassard má byť pred svojím odchodom do dôchodku vyhlásený za policajta storočia. Harris sa chce postarať o to, aby bol namiesto neho zvolený za veliteľa policajnej akadémie práve on... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (206)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Piaty diel akadémie zmenil prostredie, odohráva sa v Miami Beach, do príbehu je pridaná trojica obmedzených lupičov. Vcelku dobrá zábava, povedal by som, že citeľne chýba Steve Guttenberg, ktorý sa v posledných troch častiach z neznámych dôvodov neobjavil. Táto kľúčová a najlepšia postava tu proste chýba a Lassardov nesympatický synovec jej nesiaha ani po členky. Inak vtipy sú miestami dosť dobré a prostredie Miami je pekné. Čo pekné, krásne. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Změna prostředí určitě patří k tomu lepšímu. Bohužel absence některých herců (potažmo postav) se promítla k ochuzení legračních pasáží. Nevím jak ostatní, ale tentokrát to dle mého nejvíc táhl sám Lassard, zatímco jeho kolegové jen sekundovali. Naštěstí je alespoň trochu zastoupili vygumovaní únosci. Souboje se zvířecími predátory však udělali škaredou kaňku na jinak průměrné úrovni. ()

Reklama

wosho 

všetky recenzie používateľa

Je to tak, Steven Guttenberg asi věděl proč se o další díly nemá zajímat a hrát v nich. Ikdyž scénaristé mají skoro stejnou partu těch super policistů, nápady jim pro ně už dočista došli a na jeden podařený gag mají tucet trapných forku. Poslední díly jsou jen dojení starší krávy, která ještě nějaký ten litřík mlíka (dolaru) je schopná dát. ()

Gemini 

všetky recenzie používateľa

Lassardova senilita je v tomhle díle vtipná, což je výkon sám o sobě:) A ve spojení s gangstery vskutku vrcholové úrovně je z toho docela pohodová komedie, ve které se mimo jiné poučíte o nebezpečích vodního lyžování a naučíte se pít "koktejly s deštníčkama". Pátý díl je rozhodně oživením série. 60% ()

PTuranyi 

všetky recenzie používateľa

Policajná akadémia sa piaty krát stretáva na Miami kde má byť comandant Lassard vyznamenaný ako najlepší veliteľ desaťročia. Kapitán Harris nesmie chýbať, aby sa dostal na jeho miesto posiela ho do dôchodku. Už cestou na miesto konania sa spúšťa kaskáda bláznivých nehôd, vďaka ktorým sa do celej akcie zapletie skupina zlodejov diamantov ukrývajúcich svoj lup v kamere. Žiaľ Mahonyho nahrádza Lassardov synovec Nick, ktorý však nedosahuje jeho úroveň. Takže to musí zachraňovať Harris/Proctor a Lassard. Celkovo tak mierne nadpriemerná zábava. 60% ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (8)

  • Když Tony (Rene Auberjonois) pátrá po Lassardovi (George Gaynes) a uvidí ho u hotelu, vyprskne přitom svoje pití na přední sklo auta. Při dalším záběru na auto je však sklo čisté. (ČSFD)
  • Proctor (Lance Kinsey) si v baru poroučí dva drinky s paraplátky pro sebe a Harrise (G. W. Bailey). Barmanka mu je podává očividně bez paraplátek, v dalším záběru je ale z drinků vyndává a olizuje. (Dvojirakri)

Reklama

Reklama