Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do školiaceho strediska FBI vo Washingtone prichádza príslušníčka námornej pechoty Elizabeth „Ellie“ De Wittová (Rebecca De Mornay), aby naplnila svoj veľký sen a stala sa špeciálnou agentkou FBI. Spolu s kamarátkou Janis Zuckermanovou (Mary Gross) sú totiž prijaté na špeciálny výcvik na slávnej akadémii! V priebehu šestnástich týždňov sa tu majú naučiť zaobchádzať so strelnými zbraňami, vyznať sa v súdnom lekárstve, v spletitej sieti právnych vyhlášok a odolávať zločineckým spôsobom. Privítanie však nie je práve optimistické - hneď v úvode sa dozvedia, že do prípravky boli prijaté len preto, lebo sú ženy, ktorých určitý počet sa jednoducho musí prijať, aj keď na to rozhodne nemajú. Ellie nemá problémy s telesným výcvikom a Janis, ktorá má toľko univerzitných titulov, že ich ani nedokáže spočítať, zase nerobí problém chápať i nepochopiteľné. Ani jedna z nich nie je ochotná len tak sa vzdať! Aby prešli bez ujmy všetkými náročnými skúškami, nezostáva im nič iné, ako spojiť svoje sily - sú totiž odhodlané dokázať všetkým mužom, že na to rozhodne majú! (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (11)

klerik 

všetky recenzie používateľa

Teoreticky klišé ako hrom. Ale zase je to aj celkom starý film... Jedna je drsná a druhá je múdra... A vraj je to vtipné. Ale aj som to celé dopozeral. (Vtedy sa mi páčilo, že aj filmové hrdinky sa musia učiť ako ja...) Druhý krát nemusím... S prihliadnutím na rok vzniku dávam 3*... ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Janis je nesympatická hlavu ma jako žampion a celý film se snaží udělat dojem ale to nehrozí protože nudí a je to celkem blbost. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Klasická pochabá komédia osemdesiatych rokov, ktorú spoznáte už po pár záberoch, dialógoch a hereckých tvárach (treba povedať, že Rebecca De Mornayová mi bola snáď prvý raz sympatická). ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Zábavná klasika osemdesiatych rokov so skvelým hlavným ženským duom. Disponuje príjemnou atmosférou, dostatkom humoru a kvalitným spracovaním, ktoré nenudí. Klasická 80sákovina, v podstate priemerná, ale zábavná a príjemná ... a mierne nostalgicky mnou nadhodnotená ;) ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama