Reklama

Reklama

Policajná akadémia

(seriál)
  • Česko Policejní akademie (viac)
všetky plagáty
USA, (1997–1998), 19 h 19 min (Minutáž: 44–59 min)

Tvorcovia:

Paul Maslansky

Kamera:

Manfred Guthe

Hrajú:

Matt Borlenghi, Rod Crawford, Toby Proctor, Jeremiah Birkett, Heather Campbell, Christine Gonzales, Tony Longo, P.J. Ochlan, Joe Flaherty, Michael Winslow (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(26)

Obsahy(1)

Naozaj netradičná forma boja proti zločinu: Skúste zločincov rozosmiať a potom ich zatknúť. Áno, možno práve tak sa dá charakterizovať výbava čerstvých kadetov, ašpirantov na prácu, ktorá všade vo svete vzbudzuje úsmev na tvári. Len málokto si pri pomyslení na mužov v uniformách nespomenie na niektorý z vtipov, ktorý tak sarkasticky komentuje ich schopnosť pokaziť všetko, do čoho sa pustia. Ale na druhej strane, úsmev odzbrojuje a na top ešte zločinci neprišli, pretože povedzme si pravdu, časokrát toho majú v hlave menej, ako naši hrdinovia. Ale aj chaos sa dá skrotiť. Chce to iba skúsenosti a disciplínu. Všetko ostatné je otázka času... Seriál Police Academy nadväzuje na megaúspešnú sériu celovečerných bláznivých komédii s rovnomenným názvom. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (57)

walkingdead 

všetky recenzie používateľa

Je to dávno, takže už si pamatuju jen ta černobílá dvojčata a pak to, že to bylo celkově strašné. Když to vezmu, tak Policejní akademii se při tolika dílech povedla jedna "zajímavá" věc - každý další film byl o něco horší než ten předchozí, žádné výkyvy. A tenhle seriál to dorazil definitivně (podstatně lepší byl ten starší kreslený, nevím, jestli u nás někdy šel, pamatuju si ho jen z dětství z německého satelitu). ()

pravo 

všetky recenzie používateľa

Wauw, veľmi slabé...slabulinké a až z veľmi veľkej diaľky a z obrovskou dávkou tolerancie troška pripomínajúce podstatu, z ktorej pochádza. Primitívny a detský humor v prostredí samých imbecilných indivíduí , bez štipky nápadu a originality je iba ďalším pokusom amíkov žmýkať úspešný materiál až do vyčerpania. Jedna hviezdička aj to skôr z úcty k filmovému predchodcovi. ()

Reklama

DarkSikorski 

všetky recenzie používateľa

Jen proto že má nějaký počin stejné jméno, ještě to neznamená, že to bude úspěch. Tohle je upřímně řečeno takový levný odvar původních filmů s postavami více méně kopírujícími také ty původní a výsledek je také poměrně laciný. Vlastně hodně laciný. Ale jo pár dobrých vtípků tam bylo. Ale opravdu jen pár. ()

Sochorisko 

všetky recenzie používateľa

Jako sice všechno, na co se v tomhle filmu podívám, je nedotažené, nepropracované nebo prostě úplně špatně, ale na druhou stranu, tenhle film nebyl natáčen kvůli napínavému ději nebo dobré pointě nebo podobně. Je natáčen jen kvůli hlodům a vtipům z amerického prostředí-btw. to se jim taky nepovedlo :D . Ale zkrátka musím uznat, že při prvním shlédnutí jsem se občas i zasmál. Aneb připomíná mi to nemlich stejně špatně hodnocený Kameňák. Opět, kultovka jak brno, ovšem naprosto nedotažená, bez děje.. Ale to je kapitola sama pro sebe.. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

V roku 1994 mala premiéru Policajná akadémia: Moskovská misia, čo je diel, oproti ktorému aj predchádzajúce veľmi zlé časti pôsobili ako oscarové veľkofilmy. Na Moskovskú misiu nikto nechcel chodiť do kina a keď ju neskôr miliónkrát reprízovali v televízii v rámci celej série, nikto sa na ňu nechcel dívať a to ani najhardcore fanúšikovia série. Preto je prekvapivé, že o 3 roky nato niekto odklepol vznik seriálu. Je zlý. Fakt zlý. Veľmi, veľmi zlý. To, že sa v ňom (až na pár cameo výnimiek a vyčerpaného Jonesa, ktorý zjavne nemal čo stratiť a tak si zbedačene zahral v každej epizóde) neobjaví nikto z filmovej série, by som dokonca označil za ešte to lepšie rozhodnutie. Našťastie sa seriál dožil jedinej sezóny a bol pokoj. Prepadák z rangu seriálu Sedem statočných (ktorý pricválal o rok neskôr). ()

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama