Reklama

Reklama

Velma

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(20)

Obsahy(1)

Animovaný seriál pro dospělé sleduje Velmu Dinkley, nedoceněnou vědátorku a členku zábavné Scoobyho party. Originální a vtipný příběh odhaluje komplikovanou minulost jedné z nejoblíbenějších amerických hrdinek slavné série o řešení strašidelných záhad. (HBO Max)

Recenzie používateľa molcan2 k tomuto seriálu (5)

Velma (2023) (S01E01) odpad!

Majú 1 dobrý vtip na začiatku o pilotných epizódach potom táto epizóda bola nevtipná. Mám pocit, že ľudia, ktorí to natočili, nenávidia Scooby Doo a nejako získali práva na použitie jeho postáv. Okrem postáv tak trochu vyzerajúcich ako Mystery Inc sa nikto nechová tak ako by nemal ani ako paródia na postavu. Nevedela som povedať, či tá Daphne, ktorú predstavili, mala byť skutočne Daphne, alebo nás chceli zavádzať. Ako pilotná epizóda nechápem, ako tento seriál vznikol. Každú postavu urobili nesympatickou a nevtipnou. Budem pozerať ďalej, aby som tomu dal šancu, ale po úvodnej epizóde by som sa stavil o peniaze, že túto vec zrušia po 1 sezóne. ()

Velma Kai (2023) (S01E03) odpad!

Aj naďalej sa vtipom nedarí. Scenár je naďalej plochý a nesmierne samoľúby. A najhorší hriech zo všetkých je, že je to úplne nudné. Nič sa nestalo, nikam sa to neposúva, je to len priemerné. Je to medziľudská póza, ktorá sa snaží byť inteligentná, ale bez akejkoľvek schopnosti byť skutočne inteligentná alebo aspoň trochu vtipná. Som presvedčený, že to bol iný seriál, ale nebol dosť dobrý na to, aby obstál sám o sebe, tak z nich urobili postavy Scooby Doo, aby získali uznanie značky a počiatočnú sledovanosť. Nanešťastie si tým len urobili hanbu, veľmi sťažili akýkoľvek budúci animovaný seriál a pošpinili milovanú značku Scooby Doo. ()

Velma Makes a List (2023) (S01E04) odpad!

Dúfam, že sa na to nebudú pozerať deti. Postavy sa správajú ako sociálne médiá v týchto dňoch velí...Smutné. Je potrebná tá nahota? Je to mysteriózny animák? Dievčatá správajúce sa ako debilky,násilie, ktoré sa zdá byť spôsobom zaobchádzania medzi sebou? Nadávky, akoby každý chodil a konfrontoval ľudí ako "mrcha"... To je to najlepšie, čo nám zostalo? Hnusné,módne jednohubky? Vezmite postavičku z naozaj parádneho starého animáku a urobte z nej niečo, čo sa nepozná. Prečo jednoducho nezaložíte nový animák? Ak chcete ukázať to najhoršie možné správanie a postavy, nevytrhávajte ich z toho, čo bol kedysi naozaj zábavný a obľúbený seriál. Smutné. ()

Marching Band Sleepover (2023) (S01E05) odpad!

Je nesmierne zrejmé, že tento seriál píše partia ľudí, ktorí nikdy neboli v blízkosti tínedžerov, a v tejto epizóde sa to ešte viac prejavilo. Celá charakteristika "detí z kapely" je jednoducho naozaj divná a tak trochu urážlivá pre všetky deti z kapely, či už súčasné alebo bývalé. Doslova nikto sa nechová ako oni, či už sú to deti z kapely alebo len obyčajní tínedžeri. Fredova charakteristika sa tiež ešte zhoršila, teraz je už len urážlivým zobrazením toho, čo si konzervatívci myslia, že je "mužský feminista". Najhoršie je, že tento seriál je komédia a táto epizóda ma ani raz nerozosmiala. Nepozerajte tento odpad. ()

The Sins of the Fathers and Some of the Mothers (2023) (S01E06) odpad!

Na tejto epizóde ani na celej sérii nie je doslova jediná vec, ktorá by sa dala napraviť. Hlasový prejav znie, akoby ho robili amatérski herci z nezávislého štúdia v pivnici. Ani jeden dialóg neznie prirodzene. Prečo všetci hovoria, že halucinácie sú desivé? Hádam vizuál je trochu strašidelný, ale dialógy z tej veci sú zakaždým také krkolomné. Takisto tam nie je ani jedna postava, ktorá by bola aspoň znesiteľná. Velma a Daphne sú príšerní ľudia, Norvillove neustále "hlúpe vtipy" sú najotravnejšie a najotrasnejšie dialógy, aké som v seriáli videl, a razom sa zároveň všetci rodičia správajú rovnako, protivne a "lol sme takí čudní a divní, aj keď sme rodičia". A čo je, dočerta, s tou logikou svetov? Daphneina mama vystrelila zbraň z ruky jej biologického otca, hoci bola za Daphne z niekoľkých metrov, ako to robí, odkedy? A čo je s tou logikou "Pozri stopy! Ľudia tu práve boli!", Ak sa urobia stopy, tak len tak nezmiznú, ako to preboha robí, že tam niekto práve bol na základe tohto dôkazu, a tiež to, že stopy v detektívnych veciach sú tak prehnané, že to už ani nie je vtipné. Vlastne nič v tomto seriáli nie je vtipné. ()

Reklama

Reklama