Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejkrásnější dívky na střední škole v Křišťálové zátoce čelí útokům. Velma zpochybňuje své feministické hodnoty a Fred analyzuje vlastní pohled na ženy. Norville požádá Daphne o pomoc a zaplete se do nové záhady. (HBO Max)

Recenzie (6)

molcan2 odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dúfam, že sa na to nebudú pozerať deti. Postavy sa správajú ako sociálne médiá v týchto dňoch velí...Smutné. Je potrebná tá nahota? Je to mysteriózny animák? Dievčatá správajúce sa ako debilky,násilie, ktoré sa zdá byť spôsobom zaobchádzania medzi sebou? Nadávky, akoby každý chodil a konfrontoval ľudí ako "mrcha"... To je to najlepšie, čo nám zostalo? Hnusné,módne jednohubky? Vezmite postavičku z naozaj parádneho starého animáku a urobte z nej niečo, čo sa nepozná. Prečo jednoducho nezaložíte nový animák? Ak chcete ukázať to najhoršie možné správanie a postavy, nevytrhávajte ich z toho, čo bol kedysi naozaj zábavný a obľúbený seriál. Smutné. ()

Reklama

HERGImanCZ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Stále podobná bída. Čtvrtá epizoda je kvalitou na úrovni té první. Jsou tu cítit nějaké nápady a myšlenky, které by v základu nemusely být tak špatné, jejich podání ale vše zabíjí. Drtivou většinu stopáže se zkrátka nedá smát. A když už přijde nějaký solidní vtip, jste tak vyčerpaní z těch odpadních, že vás už nepobaví ani ten. ()

Melios odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá a tretia epizóda ukázali vzostupnú kvalitu seriálu, v momente kedy postavy začali mať ako-taký zmysel, humor začal fungovať a Velmina lesbická archa bola nielenže zrozumiteľná, ale aj celkom fajn (nebál by som sa povedať, že empatia s hlavnou postavou by tu dokázala aj fungovať). No všetok potenciál, ktoré predchádzajúce diely načrtli, boli vzápätí zničené štvrtou epizódou naplnenú až na prasknutie tonou cringe humoru, rasistických stereotypov, povrchného feminizmu a taktiež aj silenej LGBTI propagandy, ktorú sa tvorcovia už ani nepokúšali zakomponovať do deja, aby to nevyznelo len ako ďalší bod, ktorý bol pri produkcii odškrtnutý zo zoznamu vecí, ktoré si spoločnosť žiada. Fakticky dúfam, že sa seriál nerozhodne ísť strmhlav dole. Okrem najnovšieho príbehu sa podľa mňa, stále nejedná o až tak zlý projekt. Animácia je výborná, Norville mi príde ako celkom sympaťák a rozhodne najlepší charakter celého seriálu, len je škoda, že sa všetko musí točiť okolo tak nezáživnej postavy akou je práve Velma. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama