Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Malému Conanovi zabijú nepriateľskí bojovníci rodičov a chlapca vezmú do otroctva. Keď dospeje, najme si ho mocný feudálny pán ako zápasníka. Conan sa tak naučí veľa z bojových umení a jeho pán ho napokon prepustí na slobodu. Jeho putovanie za pomstou sa tak môže začať. Na ceste stretne bojovníka Subotaia a plavovlasú bojovníčku Valeriu, ktorí sa k nemu pripoja. V meste Zamora pôsobí hadí kult, v ktorého vodcovi Thulsovi Doomovi spozná Conan vrahov svojich rodičov. Naskytla sa mu konečne tak príležitosť zabiť muža, ktorý ho o nich pripravil. Kde nestačí sila, musí pomôcť mágia, a tak sa ku Conanovej družine pripojí aj čarodejnica. Spolu sa pokúsia o nemožné – poraziť všemocného Thulsu Dooma... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer
Trailer
D: angličtina
02:08

Súvisiace novinky

Netflix chystá seriálového Barbara Conana

Netflix chystá seriálového Barbara Conana

01.10.2020

Po Pánovi prstenů, Zaklínači nebo Kole času dostanou fanoušci žánru fantasy další seriálový nášup. Streamovací služba Netflix oznámil, že chystá nového Barbara Conana. Brakovou fantasy nejvíce… (viac)

Režisér X-Men chystá Rudou Sonju

Režisér X-Men chystá Rudou Sonju

17.09.2018

Bryanu Singerovi (X-Men, Nadaný žák) se podařilo vyhnout většině obvinění týkajících se obtěžování a jako zázrakem tak jeho kariéra prozatím éru #MeToo přežívá. To ale neznamená, že je zcela v přízni… (viac)

Starý Conan je pořád ve hře

Starý Conan je pořád ve hře

05.08.2014

Arnolda Schwarzeneggera brzy uvidíme v Postradatelných 3 a do konce roku se objeví i v zombie dramatu Maggie. Velký kariérní test ho nicméně čeká až příští léto, kdy do kin vtrhne Terminator: Genesis… (viac)

Reklama

Reklama