Reklama

Reklama

Quest for the Mighty Sword

  • angličtina The Hobgoblin (viac)

Obsahy(1)

Kdysi dávno dal bůh mocný meč králi Aquilovi, aby s jeho pomocí nastolil spravedlnost svému lidu. Když chce bůh meč zpět, král raději zemře, než aby vrátil tak mocný meč. Bohyně Dehamira se postavila na jeho stranu, za což jí byly sebrány všechny schopnosti, a byla uvězněna v ohnivém kruhu, dokud se neobjeví člověk natolik silný, aby jí vysvobodil. (moukey)

(viac)

Recenzie (4)

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Po predchádzajúcom, neoficiálnom, ale o to umeleckejšom pokračovaní Atorovskej ságy Iron Warrior vracia kazimrd šestnásty alias režisér Joe D'Amato úder svojim oficiálnym príspevkom, ktorý je na chlp z riti presne taký ako by sa dalo čakať. Scenár z dielne ťažkého feťáka je vhodne doplnený Joeovou diletanskou réžiou v štýle hnijúcej sardinky, dôsledne zabíjajúcou každý prípadný náznak nejakého zostatkového rozumu a oproti predchodcovi to aj omnoho horšie vyzerá. Miles o Keefe už si v roli Atora neškrtne a bol nahradený inou napuchnutou hrudou. Je to škoda a hlavne krok späť, lebo tým pádom začína hrdina opäť od žaluďa. Najprv býva v jaskyni so zlým škriatkom čo vyzerá ako starý zemiak ( Tvorcovia vraj používali masky z filmu Troll 2, ktorý som videl asi pred 300 rokmi takže sa na neho veľmi nepamätám, ale vyzerá to naozaj príšerne ) ktorého sa stále snaží zabiť, ale meče sa na ňom lámu a on sa furt len hnusne smeje. Frustrovaný Ator ale za kameňom objaví meč po otcovi a s ním konečne vymrdaného hovnogoblina rozpolí po dĺžke ( každé poctivé gore poteší ). To mu následne umožní vyraziť na cestu za naplnením proroctva, čo tradične obnáša záchraňovanie ženských a zdecimovanie populácie netvorov a podvratných kriplov v kráľovstve. Retardovaný robot v podobe siamských dvojčiat, neuveriteľne škaredá príšera uplácaná z hromady hovna a starých novín a handráci s rybími hlavami sú dôvod prečo dať tomuto filmu aspoň jednu hviezdu, lebo srandu musím oceniť. Hlavný zloduch je potom nejaký fľakatý syflák čo hladká porcelánovú mačku a hodlá spanilú devu vykúpať v parafíne. Keď mu na to Ator príde, radšej tam skočí sám. Extrémne slaboduchá demencia so záchvami idiotského smiechu umožňuje dať tomuto filmu v podstate akékoľvek hodnotenie, ale ja ostanem pri jednej. ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Ostali nejaké tie masky z ´´pecky´´ TROLL 2, pás vo výrobe v spoločnosti Filmirage ešte nezrezivel a Eric Allan Kramer sa zrejme chcel zapísať do histórie, ako najškaredší barbarian. Zmiešané pomiešané, máme tu divočinu, ktorá robí svojmu žánru len a len zlé meno. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (2)

  • Ve filmu byly použity masky z filmu Troll 2 (1990), proto byl v některých zemích film uveden pod názvem Troll 3: Quest for the mighty sword. (moukey)

Reklama

Reklama