Reklama

Reklama

Úspešný vydavateľ Will Atenton (Daniel Craig) skončí s prácou v New Yorku, aby sa spoločne so svojou ženou (Rachel Weiszová) a dvoma dcérami presťahoval do pokojného mestečka v Novom Anglicku. Zatiaľ, čo si zvykajú na svoj nový život, zisťujú, že ich dokonalý domov bol dejiskom vraždy matky a jej detí. Celé mesto je presvedčené, že zomreli rukou svojho manžela a otca, ktorý celý incident prežil. Keď sa Will pustí do pátrania o podrobnostiach tragédie, zavedie ho jediná stopa k Ann Patersonovej (Naomi Wattsová) – susedke, ktorá mala k zavraždenej rodine veľmi blízky vzťah. Ako Will a Ann spoločne skladajú dohromady hroznú skladačku udalostí, zisťujú, že príbeh posledného človeka, ktorý opustil Willov vysnívaný dom, je práve tak desivý ako príbeh toho, kto doňho vstúpil po ňom. (TV JOJ)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Jim Sheridan se vrací domů

Jim Sheridan se vrací domů

27.07.2014

Jim Sheridan poslední roky spíše tápe. Kdysi nejvýraznější irský režisér, který světu předvedl herecký talent Daniela-Day Lewise hned v několik filmech a dotáhl ho k jeho prvnímu Oscarovi zkouší v… (viac)

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (viac)

Hvězdné posily pro Hannu a Dream House

Hvězdné posily pro Hannu a Dream House

11.02.2010

Asi nikoho nepřekvapí, že oscaroví tvůrci Joe Wright a Jim Sheridan neobsadí do svých filmů kdekoho. Jejich nové projekty i přesto vykazují mimořádně vysoký faktor hvězdné svítivosti. Sheridanův… (viac)

Reklama

Reklama