Reklama

Reklama

VOD (1)

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

SidVicious

SidVicious (hodnotenie, recenzie)

Právě že první dva díly se drželi jednoho tak tohle se odebralo do vězení mezivězeněské vztahy.Hádky dvou gangu setkávající se z psychopatem a jeho synkem.I tak serie se drží na nějaké urovni rozhodně .Ale to co bylo nejlepší z celého filmu byla holka Louise Cliffe.

Silvana

Silvana (hodnotenie, recenzie)

Ten nápad so skupinkou väzňov nebol práve najšťastnejší...keď sa začali medzi sebou biť, miestami som mala pocit, že pozerám nejaký akčný film a nie horor! A inak, neprestávam žasnúť nad naivitou amerických šerifov: len tak sa vyberú do nebezpečného lesa, akoby išli na prechádzku! Čo tak nejaké nepriestrelné vesty a lepšiu výzbroj? A tá policajtka, čo sa vybrala skontrolovať, čo sa v lese deje, sama (!!)...to ani nemohla inak dopadnúť !

jurasino

jurasino (hodnotenie, recenzie)

james_-: to teda jo, kvuli toho konce jsem šel o hvězdu níž, dost mě to naštvalo

Farskeho12

Farskeho12 (hodnotenie, recenzie)

Wrong Turn 5publikováno 18.04.2012 

Série o zmutovaných kanibalech se dočká dalšího dílu. Declan O'Brien, režisér třetího a čtvrtého dílu, se opět ujme otěží - po vězeňském dramatu a horské vybíjené dostane slovo téma Halloween. "Malé městečko v západní části Virginie pořádá na Halloween legendární festival Horský muž, kde se tradičně setkávají davy lidí v kostýmech oslavující noc plnou hudby a divoké zábavy. V blízkosti už ale kují pikle zmutovaní kanibalové, kteří tentokrát mají políčeno na skupinku středoškoláků, kteří si, jako ostatní, přišli jen užívat." Zápletka tedy není kdovíjak originální... Zdá se, že Declanu O'Brienovi došly nápady při natáčení vcelku originální trojky Wrong Turnu. Ale šance na skvělou zábavu tu pořád je...

petersmelik

petersmelik (hodnotenie, recenzie)

Už nie tak dobré ako predchádzajúce 2 diely ale stále to vie prekvapit. Moje hodnotenie 4* 80%

Bizzaremifo

Bizzaremifo (hodnotenie, recenzie)

ako fajn. celkom som sa bavil. Ale ten záver? To si robia srandu? Tak debilne pripraviť film na ďalšie pokračovanie mi príde strašne amatérske a nevkusné. Dávam za to o hviezdičku menej.

infected

infected (hodnotenie, recenzie)

Jo origoš za 399,-..za takovou hovadinu,nekupte to..Byznys jak cyp.To je pach peněz.Za jak dlouho to vyjde s novinami?

Lojz@

Lojz@ (hodnotenie, recenzie)

Já jsem byl spokojen i s touto třetí částí, protože ten dědek s lukem neměl chybu :-D

fedo21

fedo21 (hodnotenie, recenzie)

prve dve casti sa mi lubili viac..ani tretia nie je zla i ked chyba mi tam moment kde by som sa viackrat zlakol...ale celkovo je to taky priemer...

Duke47

Duke47 (hodnotenie, recenzie)

Nechápem jak môže niekto vytvoriť takúto primitívnu blbosť človeku sa rozum zastavuje pri tomto ODPAD je slabé slovo na tento film .... Jednotka a dvojka to sa dalo ešte pozerať, ale od tohoto ruky preč !

jamesjimbo

jamesjimbo (hodnotenie, recenzie)

no a můj osobní pocit je, že všechny ty filmy jsou děsný sračky, co si budeme nalhávat :D ale prostě to jsou úmyslně tak děsivě béčkové filmy, myslím si, že v tom je záměr, tohle přece nikdo nemůže myslet smrtelně vážně :) beru to jako slušnou zábavu, občas se člověk zasměje a rozhodně mě to nenudilo, já se bavil a autoři jistě také. povedlo se to, a proto jsem dal hezkých 5 * :)

Hator4

Hator4 (hodnotenie, recenzie)

No zdá sa mi že každý diel je čoraz horši a nudnejší.Jednotka bola najslušnejšia čo sa týka deju aj hereckého obsadenia no a dvojka sa snaží trapne napodobnit jednotku a trojka je už len dobra na zaspatie.Ani titulky som na nu nepotrebovala naco ved tam iba nadavali a to prekladat ani nepotrebujem.Stašne slabé !!!!

Steawi

Steawi (hodnotenie, recenzie)

Tak nějak...Ano i ne...Ano za zajímavý děj a velmi překvapivý konec...A ne za to,že už je to přeci jenom 3 díl a oproti 2. dílu (který se mi zdá ze všech nejlepší)to bylo takové chudé.Navíc ta lesní zrůda tam byla jen jedna,což bylo po nějakém čase docela nudné.Ale ve směs se na to nechá koukat,některé scény velmi pěkné,jiné naopak nudné,jak už tomu u 3 dílů bývá.

jose@

jose@ (hodnotenie, recenzie)

nusim povedat že oproti jdnotke velmy slabé.akosy to nemalo GULE

Isfio

Isfio (hodnotenie, recenzie)

Mám rád túto sériu. Jednotka bol výborný horror, dvojka trocha zaostávala. Čo povedať k trojke. Zvrháva sa to ako v prípade Saw. Wrong turn 3 = zaujímavý nápad, namiesto pojašených teenagerov dať do lesa zločincov z basy, ale to prevedenie ! Chabé herecké výkony, hlúpy a naivný scenár. Miesto zdegenerovanej rodinky tu je iba jeden záporák, čo dosť ovpyvňuje celkový priebeh, dej filmu sa hlavne odohráva medzi skupinkou väzňov, záporák je len do počtu. Akoby to bol úplne iný film. Nezáživné, nudné, amatérske efekty, počas filmu sa nebojíte, iba nudíte. Perlička na záver, zdegenerovaný mutant si akýmsi zázrakom osvojil schopnosť teleportácie, je schopný premiestňovať sa v priestore v okamžiku, plus stavia pasce a la Rambo.

Dines

Dines (hodnotenie, recenzie)

Jasně a zvláště na WT 3, na který jsem čekal dlouho. Když na nějaký film čekám opravdu dlouho a těším se na něho, tak si ho klidně ještě několikrát pustím.

Campbell

Campbell (hodnotenie, recenzie)

První věta: Přesně to si myslíme.a to koukáš na film vždycky 2x během dvou dní?

Dines

Dines (hodnotenie, recenzie)

A ty si jako myslíš, že hodnocení měním podle aktuálního hodnocení filmu? Hodnocení snižuji jen v ojedinělých případech, kdy mě film po druhém shlédnutí už moc nezaujal a v tomto případě pořádně zvážím, jestli hodnocení uberu. A nevím proč sleduješ jen mě, protože kdokoliv jiný může také své hodnocení ubrat a je to jen jeho věc.

Campbell

Campbell (hodnotenie, recenzie)

jistě že nemusíš. Jen nám přijde vtipné změnit hodnocení pokaždé když procentální hodnocení klesne. A pak říkát jako u pátku 13 že režisér nepochopil Jasona že v jedničce(ve kterém Jason nehrál)byl Jason mnohem lepší.

Dines

Dines (hodnotenie, recenzie)

Myslím, že změna hodnocení je jen moje věc a nevidím důvod, proč bych vám to měl vysvětlovat.

Campbell

Campbell (hodnotenie, recenzie)

Rád bych s jedním kolegou začínající tady pdo jménem J. Věděl proč uživatel Dines změnil zase hodnocení(stejně jak u Friday the 13th a ještě jiných) zrovna když hodnocení je víc než podprůměrné....MY dva děkujeme za vysvětlení:-)

Dines

Dines (hodnotenie, recenzie)

To máš pravdu, ten šíp byl na hovno. Dvojika je určitě lepší :)))

Campbell

Campbell (hodnotenie, recenzie)

já taky nic neříkám. Jen my to přišlo fakt o ničem. A ty krvavý scény(gore řikat radši nebudu) byly fakt trapný. Podle mě je nejlepší dvojka.(i když ten digitální šíp v oku byl taky na hovno).

Campbell

Campbell (hodnotenie, recenzie)

Dokoukáno a nic moc. Atmosféra nulová, a ty gore digitální scény byly strašnej hnus. max. 2*.

jamesjimbo

jamesjimbo (hodnotenie, recenzie)

na předchozích dílech se nedalo nemastit, doufám, že tenhle bude alespoň z poloviny tak srandovní, jako ty předchozí. nevíte, kdy má to dvd vyjít v americe?

Andersis

Andersis (hodnotenie, recenzie)

No pravda je, že když se kouknete na hodnocení u kyklopa nebo na IMDb na starší filmy pana Declena tak z toho mám docela obavy.

Dines

Dines (hodnotenie, recenzie)

Podle negativního hodnocení Declanového Kyklopa o kvalitách WT3 dosti pochybuji ...

Pattrick

Pattrick (hodnotenie, recenzie)

Tohle si na nic nehraje, prostě béčková řezba, která se nesnaží nikomu nic vnutit, prostě kdo chce, koukne, fanoušek gore by se měl určitě kouknout :)

psycho_6

psycho_6 (hodnotenie, recenzie)

miluju sérii WT a tohle chci. Nevíte kdy by mělo zhruba vyjít WT3: Left For Dead?

drake31

drake31 (hodnotenie, recenzie)

Jednotka bola skvelá dvojka taktiež tak dúfam že aj trojka bude skvelá

Campbell

Campbell (hodnotenie, recenzie)

Vždyť ten trailer je krátkej a nic se v něm neděje Jen prá vražd. Tak nevím čeho se tam bojíš. respk. co na tom vypadá špatně vypadá to stejně jak dvojka.

2-Xtreme

2-Xtreme (hodnotenie, recenzie)

Dines: Prečo sa bojíš? Ked sa ti páčila jednotka i dvojka, tak sa z traileru k trojke nemáš pečo bát. Ved je to na chlp rovnaké :)

petero

petero (hodnotenie, recenzie)

Dvojka lepšia ako jednotka, ten nadhľad proste nemal chybu a trojka zdá sa v tom bude pokračovať. Trailer je fajn (na direct to video), tie vraždy sú efektné.

2-Xtreme

2-Xtreme (hodnotenie, recenzie)

Trailer vypadá super. Dvojka ma prekvapila, že to neboli pi*ovina a zatial to vyzerá tak, že sa o to pokúša aj tretí diel.

Campbell

Campbell (hodnotenie, recenzie)

Dines: Sorry ale strašně si protiřečíš. Nejdřív píšeš na jednom webu že to bude dobrý film a tady podle úplně stejných obrázků co jsou na tom webu píšeš že to bude kravina.

2-Xtreme

2-Xtreme (hodnotenie, recenzie)

Jednotka je riadna vykrádačka, ale bolo to fajn a E.Dhusku je sexy. Dvojka sa na moje počudovanie nestala shitom roka a podarila sa tiež. Takže čakám od trojky aspon nejaký priemer, aby som potom nebol sklamaný.

fcreading

fcreading (hodnotenie, recenzie)

Hneď ako som pozrel dvojku tu už máme trojku a dúfam len že to nebude shiťácka.

Nixon

Nixon (hodnotenie, recenzie)

doufám, že je pan o'brien stejný úchylák jako ten rejža dvojky

Pedestrian

Pedestrian (hodnotenie, recenzie)

Doufám, že tvůrci znovu přidají na brutalitě. Násilí a teenageři v buranských prackách. To mám na téhle sérii rád. Také se těším.

Reklama

Reklama