Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět mladých filmových pracovníků, parapsycholog a čtveřice jeho kamarádů vyrazí do legendárního hotelu, který je prokletý duchy. Chtějí získat materiály, s pomocí kamery, a použít je na svou vědeckou práci. Během získávání materiálů náhodně uvolní mstivou duši, která je nahání v tmavých zákoutích. Film byl natočen podle skutečných událostí. (LIVINGDEAD)

(viac)

Recenzie (5)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Jedna z najnudnejších a najmenej zaujímavých duchárin, aké som kedy videl. Neskutočne amatérske, otravné, neoriginálne, s katastrofálnymi hereckými výkonmi a o ničom vraždami. Nebolo sa tu čoho báť a dokonca sa nedalo ani zľaknúť. Príbeh o ničom, takže som bol zvedavý aspoň na vzhľad ducha. Vôbec ma však nezaujal. Nič, na toto zabudnem do pol hodiny a pomaly začínam byť z tých nových hororov zúfalý. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Ghosts Of Goldfield mal byť pôvodne štvrtým dielom v hororovej sérii "Urban Legend", no kvôli zmene autorských práv sa tak nakoniec nestalo. Každopádne, štýlovo by sa tam hodil, i keď spracovaním je o úroveň nižšie. Duchársky príbeh hotela Goldfield, ktorý príde preskúmať partia mladých je vcelku zaujímavý, len škoda, že je natočený tak nudne a amatérsky. Po chvíli sa na to však dá zvyknúť a v druhej polovici sa to aspoň trošku rozbehne. Herci sú tak pol na pol - baby pôsobia sympaticky, chalani zase skreténene a ten duch sa mi zdal akýsi trápny. Ale dopozeral som to do zdarného konca a ani ma nerozbolela hlava, takže pokiaľ budete mať náladu na slabší a naivný horor, tak to s Goldfieldmi skúsiť môžete. ()

gumli 

všetky recenzie používateľa

Strašidelný príbeh o strašidelnom hotely,ale veľmi slabý.Obsadenie je veľmi sporé,traja mladí muži a dve mladé dievčatá.Hotel Goldfield naozaj existuje,ale film bol natáčaný úplne inde,v hoteli Mizpah v Tonopahe,26 kilometrov od Goldfieldu.Zlý scenár,zlé herecké výkony,žiadne klady,len zápory. ()

Reklama

Reklama