Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Horor
  • Animovaný

Recenzie (491)

plagát

Duna (1984) 

Uf, snazil som sa a taka prva polhodka je zaujimava. V tej 177min verzii bolo na zaciatku pekne predstavene vsetko dolezite: planety, rody, korenie. No v porovnani s Villeneuveov verziu je to viac nez usmevne. Miestami sledovanie naozaj boli a to co dokazali herci bola neuveritelna tragedia.

plagát

Adikts - Adiktologové (2024) (epizóda) 

Všechny bych je pochcal sa zmenilo na “mám v piči”. Hype okolo banger.u pôsobí a nalákal na nového Sedláka. Zatiaľ fajn. A chcem viac. Je to celkom.. no, návykové.

plagát

Enfieldský poltergeist (2023) (seriál) 

Unikatny hrany dokument, ktory svojim spracovanim posobi ako regulerny hororovy serial. Az 200 hodin zvukoveho materialu, ktory bol nahraty v roku 1977 (udalosti z filmu The Conjuring 2) pocujeme "z ust" protagonistov na obrazovke. Zaujimave spracovanie, ktore som este nevidel. Je to zazitok, vrelo odporucam.

plagát

Podivuhodný příběh Henryho Sugara (2023) 

Ani Depešu ani Asteroid som už moc nedával pretože Andersona pohltila jeho vlastná forma. Ale na moje počudovanie Henry Sugarovi prospela krátka stopáž a za nejakych cca 40min Anderson rozpútal od prvej minúty zaujímavú divadelnú hru s parádnym vizuálom, ktorý za dobu fajn stopáže nezačal nudiť či otravovať. Za mňa palec hore.

plagát

UFO Švédsko (2022) 

Prijemny retrolook a atmosfera ako z toho znameho Spielbergovho filmu, ved vy viete z ktoreho. Skupina “ludi s alobalovou capicou” sa snazi zistiti ci TO naozaj existuje. Kto necaka Alienov, ale staci mu zabavna nahanacka za … bude asi spokojny. Ja som.

plagát

Asteroid City (2023) 

V podstate rovnaké ako Depeša. Andersona pohltila jeho vlastná forma. Hviezdami nabitá prehliadka nudy v ‘55tom.

plagát

Idol (2023) (seriál) 

S Lily-Rose nikdy herecka nebude. Kozy a rit ukazovat moze, ale tam jej herectvo zacina aj konci. A The Weeknd potvrdil, ze ma nezaujima nielen jeho hudba, ale aj jeho pokus o herectvo. Strasne co tito dvaja predvadzali. Cele je to take ehm samoparodia.