Reklama

Reklama

Králi ulice

  • Česko Králové ulice (festivalový názov) (viac)
Trailer 3

Nekompromisný policajt Tom Ludlow (Keanu Reeves) roky poctivo slúžil v Los Angeles a vždy neúprosne vymáhal spravodlivosť. Len čo sa vyrovnal so smrťou svojej manželky, prichádzajú ďalšie udalosti, ktoré otrasú jeho životom. Keď niekto zavraždí jeho kolegu, detektíva Washingtona (Terry Crews), Ludlow sa okamžite vrhne do pátrania, aby zločinca odhalil. Jeho nadriadení i kolegovia si myslia, že koná unáhlene. Ale keď sa zrazu vynoria dôkazy, ktoré zo zločinu usvedčujú práve Ludlowa, policajt pochopí, že on sám sa ocitol vo veľkom nebezpečenstve. Uviazol v smrteľnej sieti konšpirácie a zrady. Zrejme sa sta nepohodlným a niekto sa ho potrebuje zbaviť. Odteraz už nemôže dôverovať vôbec nikomu a začína bojovať proti všetkým. (TV JOJ)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Comicsoví kriminálníci od Ayera

Comicsoví kriminálníci od Ayera

21.09.2014

Režisér David Ayer se doteď soustředil na policejní thrillery. Letos ale tenhle žánr výjimečně opouští, a po Drsných časech, Street Kings, Patrole a Sabotage uvidíme jeho tankový akčňák Železná srdce… (viac)

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

07.02.2012

Účast špičkových filmových tvůrců v televizních projektech už dnes není ničím výjimečným. Z těch posledních jmenujme třeba drama HBO Luck, na kterém Michael Mann spolupracuje s Dustinem Hoffmanem.… (viac)

Bennett opět vypustí trochu páry

Bennett opět vypustí trochu páry

18.06.2011

Než se na plátna vrátí sám velký Arnold (pokud k tomu vůbec někdy dojde), zřejmě se dočkáme několika remaků jeho slavných kousků. Předělaný Barbar Conan je za rohem, natáčení nového Total Recallu… (viac)

Sandra a Forest – posily pro Slye

Sandra a Forest – posily pro Slye

30.12.2008

Jméno Sandra Bullock nám chlapům většinou oživí bolestivé vzpomínky na ten večer, kdy jsme s našimi holkami museli zajít do kina na nějaký ten Sandřin slaďák (konec konců, zvěčnil to Kevin Williamson… (viac)

Reklama

Reklama