Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Sci-Fi

Obľúbené filmy (10)

Prepadnutie v Pacifiku

Prepadnutie v Pacifiku (1992)

Asi jediný Seagal ktorého som pretlačil do mojej TOP 10. A myslím že zaslúžene. Stallone má Ramba, Bruce Willis má Johna McClanea, Arnold má Terminátora, Keanu má Nea, Harrison Ford má Indiana Jonesa, Wesley má Bladea, Steven má Caseyho Rybacka. No a Casey Ryback je dámy a páni VELKÝ FRAJER.

Strážcovia

Strážcovia (2009)

asi môj najobľúbenejší komiks. :) Vizuálne veľmi zvládnuté, ale je to natočené takým spôsobom, ktorý si vyžaduje aby ste komiks poznali. Keby som ho nepoznal, asi len ťažko by ma to zaujalo.

Bojovník: Brat proti bratovi

Bojovník: Brat proti bratovi (2011)

Veľmi dobre obsadená a ešte lepšie zahraná emocionálna BOMBA. Tom Hardy má neskutočný potenciál. (Musel som až zasiahnuť do mojej TOP10 obľubených hercov).

Neľútostný súboj

Neľútostný súboj (1995)

nič lepšie som ešte nevidel .... Film je tak skvelý že sa zdal až krátky.... Pre mňa je toto číslo 1. ( žiadny Forrest Gump ).......

Utečenec

Utečenec (1993)

Ja zaujímavé sledovať ako Davis dokáže s divákom manipulovať tak majstrovsky, že sa od filmu neotrhnete ani na záchod. Tommy Lee Jones zásadový a ostrý ako v žiadnom filme.

Constantine

Constantine (2005)

Vizuálna lahôdka s brilantným Keanu Reevesom( Celý film samozrejme stojí len na ňom ) , ktorý je lepší ako v Matrixe. ( No, snáď som to neprehnal). Každopádne Constantine má neskutočné charizma ( Keby celý film len prefajčil a pozeral do zrkadla tak by som dal určite 5*) ktoré môže zvládnut ibe Reeves. Je to taký posmutnejši drsňák ktorý sa s ničim neserie, a vysmeje sa do ksichtu aj samotnému diablovi. ( Čo ma naozaj veľmi pobavilo :D ).

Collateral

Collateral (2004)

Film vás vtiahne hneď po nastúpení Vincenta do Taxíka. Tom Cruise asi v jeho najlepšej roli. Vincentove názory a celkový pohľad na život ( Prispôsobený a zmierený s dnešným svetom ) je pre mňa najsvetlejší bod filmu. Určite zaujme aj realisticky podaná akcia, ale konečný monológ Vincenta pri Howardovej Hudbe bol pre mňa emočný úder pod pás. Michael Mann je proste majster.

Batman začína

Batman začína (2005)

Ra's Al Ghul v podaní Neesona je pre mňa najsilnejší aspekt filmu. Batman začína pre mňa ostáva neprekonaný Temným Rytierom, a práve kvôli tomu, že som tam Ra's Al Ghula veľmi postrádal.

Králi ulice

Králi ulice (2008)

Pre mna zatiaľ najlepší film roku 2008. bodka

Počiatok

Počiatok (2010)

Nolan má naozaj desí. Nevedel som že je možné takto posunúť hranicu dokonalosti vo filme, ale on mi to naozaj dokázal. Keď už si fakt myslím že lepši film nemôže natočiť ( To som si myslel o Insomnii, o Batman Begins, o Dokonalom Triku) , tak Nolan príde s niečim , čo ma položí do kolien. Každý rok prekonáva sám seba, a bude veľmi zaujimavé sledovať, ako a kde to skončí.