Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ellen Brody (Lorraine Garyová) stále žije v prímorskom mestečku Amity aj po smrti svojho manžela Martina. V mestečku vládne predvianočná atmosféra a Ellen Brodyová spolu so synom Seanom (Mitchell Anderson) chystajú oslavu. Sean, člen miestneho policajného zboru, je však neplánovane odvolaný k porušenej bóji na mori neďaleko prístavu. Keď sa vyberie na more, aby vec prešetril, napadne ho obrovský biely žralok a Sean útok neprežije. Ellen sa nevie spamätať zo šoku a prijme pozvanie svojho druhého syna Michaela (Lance Guest) a jeho ženy Carly (Karen Youngová), aby sa odsťahovala k nim na Bahamy. Michael však čoskoro zistí, že nebezpečný žralok sa presťahoval tiež. Zaútočil na Michaela a jeho kamaráta Jakea, a neskôr aj na Michaelovu dcéru Theu, ktorá sa s kamarátkami plavila pri pobreží. Carla zúri, že ju Michael neinformoval o žralokovi, ale Michael s Jakeom to zatajili zámerne, aby nerozrušili Ellen a nezbabrali jej pobyt na Bahamách. Napriek tomu sa to Ellen dozvie a je presvedčená, že žralok cieľavedome prenasleduje jej rodinu. Preto sa na Michaelovej lodi vyberie na samostatnú misiu s cieľom zabiť žraloka. Podarí sa Michaelovi, Hoagieovi a Jakeovi nájsť Ellen skôr, ako sa stane obeťou žraloka...? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

 (hodnotenie, recenzie)

Vyvraždění rodiny mstivým žralokem budí spíš úsměv, ale na druhou stanu je vidět, že se autoři poučili z průseru trojky a snažili se tomu dát aspoň nějakou úrpveň, kterou trojka neměla, tohle je o dost lepší než předcházející sprasený díl a takové hodnocení si nezaslouží. Rozhodně by mělo být o dost lepší než u trojky, ale co chctít po stádu. 

ColorkaX

ColorkaX (hodnotenie, recenzie)

Sice to není žádné terno ale na odpad to není. Vsadím se, že lidi co dávají odpady to neviděli nebo to neviděli celé a jsou tak stádní, že už jen z principu tomu dávají odpady. Asi neviděli ještě pořádnou sračku film . Viděla jsme daleko horší patoky co by si opravdu zasloužily hodnocení odpad. Třeba všechny ty Sharknady a Tarou Reid, kde se stále točí nové části. To je na odpad . A hlavně úplná zbytečnost. Tohle bylo oproti tomu normální průměrné béčko.

lepo

lepo (hodnotenie, recenzie)

Zazvonil zvonec a pi.....ám je koniec. Čo sa týka poslednej časti tejto "ságy ", je určite lepšia ako odvarová 3-ka, hlavne kvôli snahe udržať aspoň nejakú dejovú líniu so svojou matkou, od Spielberga - http://www.csfd.cz/film/8643-celisti/. Dúfam, že je to definitívný koniec "žraločích plutiev" , a ak sa niekto pokúsi ešte o pokračovanie ďaľšou časťou, bola by to určite katastrofa. Skôr si predstavujem slušnú skupinu filmárov a hercov, pod taktovkou skvelého režiséra, ktorí by sa možno pokúsili o znovuzrodenie remakom z r.1975, a ten by hádam stál za to. Mohlo by to byť zaujímavé.

Uživateľ majo25 zmazal svoj príspevok.

Morinek

Morinek (hodnotenie, recenzie)

já dávám 1* za to jak ten černoch spad tomu žralokovi do držky žvejkal ho a když toho žraloka zabili takovym dost řek bych až nadpřirozeným zpusobem,vyplaval a  byl v poho aspoň sem se zasmál....

Žralok

Žralok (hodnotenie, recenzie)

Kravina. 1* za to že je to pokračování kultovního filmu. A navíc se nemůžu zbavit dojmu že to ignoruje třetí (a možná i druhou) část série.

chuancarlo

chuancarlo (hodnotenie, recenzie)

Už jenom ten oficiální text distributora napovídá,že je to kravina na entou!Žralok pronásleduje Brodyho rodinu:-D.Hehe...Odpad!

Reklama

Reklama