Reklama

Reklama

Velma

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(20)

Obsahy(1)

Animovaný seriál pro dospělé sleduje Velmu Dinkley, nedoceněnou vědátorku a členku zábavné Scoobyho party. Originální a vtipný příběh odhaluje komplikovanou minulost jedné z nejoblíbenějších amerických hrdinek slavné série o řešení strašidelných záhad. (HBO Max)

Recenzie používateľa MERKATtv k tomuto seriálu (2)

Velma (2023) (S01E01) 

Problém je, že ono to má potenciál ktorý ihneď seriál zahadzuje. Animácia vyzerá skvelo, dizajny postáv nie sú zlé a proste je vidno, že ľudia ktorí na tom robili sa bavili. Bohužiaľ ale scenár a celkové zasadenie do Scooby Doo sveta tomuto seriálu veľmi ubližuje. Postavy nemajú okrem farieb oblečenia nič spoločné s ich predchodcami, ich osobnosti sú ako tá najhoršia paródia a scenár ktorý sa snaží byť neustále meta a používa mileniálsky humor veľmi zlým spôsobom. Toto mohlo byť niečo super ako Harley Quinn od HBO ale namiesto toho je to seriál ktorý absolútne nevie na ktoré publikum mieri a tak okrem meta a edgy humoru nič viac neponúka. Kebyže to není pod Scooby Doo značkou tak ľudia by to možno lepšie prijali. ()

The Candy (Wo)man (2023) (S01E02) 

Tak seriál si aspoň udržuje kvalitu :D Epizóda je rovnaká ako tá minulá a príbeh začína byť ešte menej zaujímavý. Taktiež postavy zase ukazujú, že s postavami zo Scooby Doo série nemajú naozaj nič spoločné. Ak vás nebavili tieto dve epizódy tak asi celý zvyšok série sa bude niesť v takomto duchu. Je mi to fakt ľúto lebo na to aká to je chujovina to má naozaj veľmi dobrú animáciu. ()

Reklama

Reklama