Reklama

Reklama

Slávka Halčáková

Slávka Halčáková

nar. 20.12.1974 (49 rokov)
Dunajská Streda, Československo

Biografia

Slávka Halčáková vyštudovala herectvo, no má nemálo záujmových aktivít, ktoré dokresľujú jej zaujímavý a nekonvenčný spôsob života. V rámci jej profesie sa predstavila v Slovenskom národnom divadle ako Anna Karenina v hre Anna Kareninová, v Troch sestrách ako Máša, v bratislavskom divadle Aréna v hre Mikve, v divadle GuNaGu v tímovej autorskej hre Čakanie na Gotta alebo v nemenej známom predstavení Sex, Mobil a Rock and Roll.

Jej talent sa prejavil i na hudobnej scéne, hosťovaním na CD Juraja Turteva a poetky Judity Kaššovicovej "Krajina ticha Csölösztő". Všestranné schopnosti predviedla i v predstavení Esencia divokej ženy, ktoré sama produkovala, režírovala, napísala ba dokonca v ňom i hrala, spievala a tancovala. Toto jedinečné predstavenie bolo hrané na doskách divadla L+S.

Bola prvou z rady moderátorov hudobnej relácie Deka Hity v najúspešnejšej televízii na Slovensku, ktorá sa tešila dlhoročnej diváckej priazni. V rádiách moderovala vlastné autorské relácie UFO a Rebecca. V roku 1997 si zahrala vo filme Modré z neba, kde očarila divákov najmä svojimi ženskými krivkami, ale i hereckými kvalitami, ktoré preukázala aj neskôr vo filmoch alebo v divadle.

Patrik "Patrik200s" x

Herečka

Hosť

Reklama

Reklama