Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luníček a Perešníček je nový animovaný seriál odohrávajúci sa na najdivnejšom mieste našej slnečnej sústavy - na Slovensku. Luníček z Luníku IX a Perešníček z Pereša zažívajú dobrodružstvá plné irónie, často na hranici zdravého rozumu. Spolu sa pretĺkajú nefungujúcim školským systémom, svetom dospelých v zajatí malomeštiactva, alebo sledujú stále nelogickejšie konanie osobností kultúrneho a politického života. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (2)

Hamaradža 

všetky recenzie používateľa

Odpad neskutočných rozmerov... Vôbec nie kvôli zlej animácií - ktorá by sa so šikovným režisérom dala celkom dobre využiť, ale kvôli odporným a nevtipným scénam a neustálemu pocitu, že si autori myslia, že napísať vtipný seriál je ľahké a že im to všetci zožerú... V skutočnosti ani neviem, za čo tú hviezdu dávam. Najskôr za to, že sa o niečo podobné slováci vôbec pokúšali. ()

Gothar odpad!

všetky recenzie používateľa

Hospodárske noviny to nazvali slovenskými Simpsonovcami...ale toto je jednoducho zlé. Animácia je strašná a nepôsobí ani tak vtipne ako v South Parku, tu to len vyzerá tak, že to autori odflákli. A dej? Sú to iba pospájané skeče, ktoré sa tvária vtipne, ale nie sú. Oproti tomuto aj Lokal TV pôsobí ako vrchol slovenskej kinematografie. ()

Reklama

Reklama