Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luníček a Perešníček je nový animovaný seriál odohrávajúci sa na najdivnejšom mieste našej slnečnej sústavy - na Slovensku. Luníček z Luníku IX a Perešníček z Pereša zažívajú dobrodružstvá plné irónie, často na hranici zdravého rozumu. Spolu sa pretĺkajú nefungujúcim školským systémom, svetom dospelých v zajatí malomeštiactva, alebo sledujú stále nelogickejšie konanie osobností kultúrneho a politického života. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (2)

Gothar odpad!

všetky recenzie používateľa

Hospodárske noviny to nazvali slovenskými Simpsonovcami...ale toto je jednoducho zlé. Animácia je strašná a nepôsobí ani tak vtipne ako v South Parku, tu to len vyzerá tak, že to autori odflákli. A dej? Sú to iba pospájané skeče, ktoré sa tvária vtipne, ale nie sú. Oproti tomuto aj Lokal TV pôsobí ako vrchol slovenskej kinematografie. ()

Hamaradža 

všetky recenzie používateľa

Odpad neskutočných rozmerov... Vôbec nie kvôli zlej animácií - ktorá by sa so šikovným režisérom dala celkom dobre využiť, ale kvôli odporným a nevtipným scénam a neustálemu pocitu, že si autori myslia, že napísať vtipný seriál je ľahké a že im to všetci zožerú... V skutočnosti ani neviem, za čo tú hviezdu dávam. Najskôr za to, že sa o niečo podobné slováci vôbec pokúšali. ()

Reklama

Reklama