Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Animovaný seriál LokalTV sa snaží vtipnou a aktuálnou formou parodovať každodenný život Slovákov, ale zároveň aj problémy, ktoré trápia celý svet. Partička stredoškolákov, ktorá svojpomocne rieši tieto situácie a formou videoreportáži ich zdiela pre celé Slovensko. Krátke spoty pripomínajúce televízne spravodajstvo vysiela na internete.
Pomáha im pri tom svojrázny Pišta Lakatoš, známy svojími nekončiacimi vedomosťami a schopnosťou vybaviť čokoľvek na svete (ale vždy tak trošku za peniaze).
Každá z postáv je výnimočná svojimi črtmi a témami, ktorým sa venujú. Len čas však ukáže, kam sa im to podarí dotiahnúť... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (125)

Lulu13 odpad!

všetky recenzie používateľa

Maximálne debilné charaktery hlavných postáv, nehorázne otravný dabing, takmer nulový humor a ako bonus vykrádačka americkej produkcie. Za 4 prezreté časti spočítam dobré fóry na jednej ruke (vyzdvihujem veľmi reálne vyobrazenie policajtov :), avšak to je trochu málo. Toto si hviezdičky vážne nezaslúži. ()

ludovit14 

všetky recenzie používateľa

Tu nie je čo riešiť, Pišta Lakatoš a spol je jeden z najlepších SLOV. projektov vôbec! Je tu dostatok vtipných scénok,ja som sa pobavil.Len tak ďalej!HOD:65,89%.PS:A vôbec mi nevadí či je to kópia KRAVY alebo HOLUBA.Veď ani Hollywood nemá reálne čo nové ponúknuť.Keď každý scenár bol už stokrát videný niekde inde! ()

Reklama

ladybird32 

všetky recenzie používateľa

V časoch keď nám Pišta Lakatoš pomaly vyteká už aj s kohútikov, mi to kupodivu vôbec nevadí a jeho vtípky sa mi zdajú veľmi zábavné, smiešne, jeho slovné zvraty a nám nenápadne dostávajú aj do každodenného slangu. Bolo prirodzené, že sa na margo jeho popularity, vytvorí niečo, čo vlastne ani nebol taký zlý nápad, len som zvedavá dokedy to takto vydrží, lebo mňa v celom seriáli zaujal fakt len Pišta, no, možno ešte Rytmausova pieseň, tá sa mi už tiež vryla do podvedomia, prichytila som sa, ako si ju aj hmkám : - ))) . A zas je pravda, že dobrý seriál nemusí mať vždy aj hlavu aj pätu ( viď South Park :), a držím palce Lokal TV aby sa to nezmenilo na takú tú povestnú slovenskú trapnosť, keď si neuvedomia, že už stačilo, nepokračovať, koniec... ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Miloval som, keď som videl nejaké video s Pištom Lakatošom. Jeho humor a hlavne ten Čekovského hlas ma asi nikdy neomrzia. Tento seriál sa ale neskutočne trápnym a hlúpym spôsobom snaží priživiť práve na Pištových hláškach. Zbytok okolo toho je len trápna vata, aj keď časť s Rytmausom nemala chybu. Inak ale tento seriál nemám veľmi rád. Takže z Pištových 80 % to ide na klasických trápnych 50 %. ()

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Uznávam odvahu tvorcov priniesť na Slovensko niečo nové. V istých momentoch Lokal Tv pripomína South Park, tiež sa snaží parodovať život a dobu kde žijeme, uťahuje si z celebrít, no nie až tak trefne. Občas dokonca moc sílene. Po prvých častiach, čo boli vysielané ešte v televízií to teda nebolo nič moc. Slabé vtipy prevažovali nad dobrými, Rytmaus bola postavička čo pár vecí zachraňovala, okrem toho ale slabota. Hlavné postavy neboli moc dobre napísané, často pôsobili trápne, tak isto ako dej jednotlivých epizód. Najviac určite prospel odchod z televízie na internet. Začali pomaly vznikať diely s príbehmi nových postáv ktoré neboli moc dlhé a to kvalitu zvýšilo. Ako skeč šou začala Lokal Tv rásť a každý si v nej našiel svoje. Na Slovensko celkom veľký úspech, bohužiaľ pre menej náročných divákov. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (4)

  • Spevák Tomi Popovič podal na tvorcov seriálu žalobu, z dôvodu dehonestácie jeho osoby. Fiktívna postava Tomi Kokotovič je mu totiž údajne až nebezpečne podobná. Jakub Kroner sa nedal a kontroval parodickým fiktívnym spravodajstvom, ktoré uvádza práve jeden z hlavných hrdinov, René. (BlackTom)
  • Po pár častiach odvysielaných na TV Joj sa seriál presunul na internet, kde mal popularitu najmä u mladých ľudí. Okrem seriálových častí sa na stránke nachádza aj Lokál kanál, kde je plno minivideí, najmä s Pištom Lakatošom, Rytmausom a Reném. (RomanBond007)

Reklama

Reklama