Reklama

Reklama

LokalFilmis

  • Česko LokalFilmis
Trailer

Obsahy(1)

Staré cigánske proroctvo predpovedá príchod mesiáša z rómskej osady, ktorý zmení svet. Narodí sa Rytmaus a postupne sa z neho stane najznámejší rapper v Európe. Rytmaus sa rozhodne kandidovať za prezidenta Slovenskej republiky. Proti nemu sa vo voľbách postaví Pišta Lakatoš. Zo Slovenska sa vďaka predaju čistej pitnej vody stáva svetová veľmoc, ktorá spolurozhoduje o budúcnosti ľudstva s najväčšími mocnosťami ako je USA, Rusko či EU. Do hry o planétu sa zamieša aj diabol Moloch... (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (77)

mr.twizta 

všetky recenzie používateľa

Slovenský South Park na celovečerním půdorysu trpí úplně stejnými neduhy jako jeho americký předchůdce (nebo snad předobraz?) - při delší stopáži se prostě nedaří udržet nastolenou kadenci a rozhodnutí vyprávět nějaký ten příběh utne počáteční nadšení. Kontrastně k tomu ovšem působí uspěchaný konec a nebojím se tvrdit, že čtvrthodinka navíc by neublížila. Jinak ale Lokalfilmis nabízí nějaké to poselstvíčko, chytlavé songy (třeba ten o koních) a hlavně plejádu oblíbených postaviček, kterým je na plátně dovoleno prakticky všechno a rating je tu ždímaný na maximum. Jsem fanda vulgarit a obscénností, proto jsem z kina odcházel s úsměvem od náušnice k náušnici. KDO BY SE NA TO NEMĚL DÍVAT? Rasisti, děti a Vladimir Putin. ()

Prometheus69 

všetky recenzie používateľa

Klidně se to mohlo jmenovat RITMAUS... a každému by to bylo u ryti. Upřímně film který začíná narozením roma ve mě vybouzelo opravdu velké nutkání to smazat... Ale upřímně, film kde chytí někdo KONEČNĚ ten zelený alZla slim pod krkem a totálně ho dojebe.. tomu dám aj 6 hvězd! :D Hele, jako animace předpotopní, příběh podřadný ale, muziálová vložka občas přímo na odpad.. ale TY KECI A HLAVNÍ POSTAVY! Však kedy bych mal jikry tak potratim... XD Plus jednu hvězdu za ten luxusní konec který aspoň vysvětluje prečo jsme všicí takový dojebnutí! 101% ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

O niečo slabšie ako seriál, mnoho vei vtipných, ale veľa zas na kraji prípustnosti až trápnych. Rytmus ostane veľmi často dobrým terčom gagov, hlavne keď vidím, že v projekte si zadaboval aj jeden z jeho pôvodných súputníkov, no dnes hejterov, a to skrachovaný reper Moloch. Ale inak v pohode, Čekovský si už dlho udržiava tú svoju vtipnú rovinu na vysokej úrovni. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Po skvelom úvode, solídnej prvej polovici, príde tá druhá polovica. Asi tak by sa dal tento film zhrnúť. Pre nezainteresovaných, ktorí nepozerajú Lokal TV to nebude nič vravieť, ale pre nás ostatných to mohla byť celkom fajn jazda. Čakal som niečo trošku iné. Kroner nám uletel, a to doslova. Nebolo to zlé, dalo sa zasmiať, animácie boli tiež fajn, len ten celkový efekt nesplnil očakávania a hlavne niektoré videá ( Rybička ) sú plnohodnotnejšie a zábavnejšie ako celý film. Trochu priestrel, ale povinnosť vidieť pre každého fanúšika. Rozpačité a nadhodnotené 3 z 5 ( Kino Žriedlo - Bardejovské Kúpele ) ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Lokal Tv bol prvým slovenským animovaným seriálom, pri ktorom sa ukázalo, že televízia vzhľadom na klesajúcu popularitu medzi mladými nie je pre takýto formát správnym médiom, a tak sa Króner presunul so seriálom a skečmi na internet, kde si získal omnoho väčšiu popularitu. Teraz to skúsil v kinách a to s filmom obashujúcim postavy zo spomínaného seriálu a skečov. Projekt 1. SVK animovaného filmu bol bezpochyby ambiciózny, no výsledok je len priemerný. Lokalfilmisu sa nedá uprieť snaha, viditeľný posun v kvalite a pestrosti animácií, no to hlavné (vtipnosť,údernosť,satira a podarené gagy) z neho akosi vymizlo a film pôsobí ako veľmi narýchlo zbúchaný. Aspoň že má bez tituliek hodinu desať a rýchlo utečie. Známych postavičiek zo seriálu a skečov je tu veľa, no viac priestoru dostane naozaj len minimum z nich. S odretými ušami za 3* 50% PS: platí to čo u všetkých predošlých Krónerových filmoch-čím menej rokov máte, tým viac vás bude film baviť. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (3)

  • S filmom bolo spojené chybné promo, že ide o prvý slovenský dlhometrážny animovaný film. V skutočnosti prvým celovečerným animovaným snímkom zo slovenskej produkcie bol Zbojník Jurko z roku 1976. (toi-toi)
  • V rámci udržania ratingu do 15 rokov museli vo verzii pre kiná cenzurovať nahotu. Režisér Jakub Kroner sa vyjadril, že je prekvapený, že pre tento rating nie sú problémom vulgarizmy. (toi-toi)
  • Viacero postáv z filmu sa neskôr stalo tvárami rôznych reklamných kampaní. Napríklad banky, telekomunikačného operátora alebo značky minerálnej vody. (toi-toi)

Reklama

Reklama