Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Animovaný seriál LokalTV sa snaží vtipnou a aktuálnou formou parodovať každodenný život Slovákov, ale zároveň aj problémy, ktoré trápia celý svet. Partička stredoškolákov, ktorá svojpomocne rieši tieto situácie a formou videoreportáži ich zdiela pre celé Slovensko. Krátke spoty pripomínajúce televízne spravodajstvo vysiela na internete.
Pomáha im pri tom svojrázny Pišta Lakatoš, známy svojími nekončiacimi vedomosťami a schopnosťou vybaviť čokoľvek na svete (ale vždy tak trošku za peniaze).
Každá z postáv je výnimočná svojimi črtmi a témami, ktorým sa venujú. Len čas však ukáže, kam sa im to podarí dotiahnúť... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (125)

hous.enka 

všetky recenzie používateľa

Hodnocení po prvním díle: Škoda, že to muselo být tak vulgární (snad půlka seriálu je propípaná), ale jinak skvěle. Původní (české i slovenské -?) animované seriály pro odrostlejší diváky jsou většinou brak, který se nedá sledovat. Lokal TV nabízí i jakousi kritiku současné popkultury, šoubysnysu a televizního vysílání(ta parodie na markízu v prvním díle byla supr), ale hlavně se snaží stavit na tom, co všichni dobře znají (Ferda Mravenec vs. Krteček v prvním díle), protože jedině tak může být karikatura úspěšná. Sisa je cool :) Zatím dobré, uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál. PS: Co ten Pišta? Proč tam je? PSS: Po dalších dvou dílech musím svoje hodnocení snížit na (prozatimní) dvě hvězdičky. Vulgarismy a podivný pseudovtípky nedělaj dobrej seriál. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Na naše pomery veľmi ambiciózny pokus, pri ktorom tvorcom nechýbali gule vystreliť si z viacerých celebrít a slovenských stereotypov a ešte k tomu to celé zabaliť do (na Slovensku) nie veľmi populárnej animovanej formy. Kvalita vtípkov a frkov je síce určite nevyrovnaná (striedajú sa geniálne ale aj trápne príspevky), no dabing je našťastie výborný, animácia ušla a postavy mali niečo do seba (napr. taký Pišta Lakatoš a o to väčšia škoda, že v seriáli nedostal väčší priestor). Za odvahu 3* ()

Reklama

orkadimenza 

všetky recenzie používateľa

První díl Animoterapie s rybičkou jsem znal, aniž bych věděl, že jde o LokalTV. V zásadě se jedná o skvělý nápad animované recese (trochu bizarním stylem) a je potřeba ocenit, že jde o slovenský originál. Nutno si ale přiznat, že i některé tříminutové skeče skřípou a nejsou tak efektivní. Animoterapia je super (kdo by to byl řekl, že komáři nás jen mají rádi), Rytmaus je taky povedený, zbylé série jsou trochu slabší. ()

JančiBači 

všetky recenzie používateľa

Pišta v pohode, parodie na známe osobnosti su velmi trefné, animácia celkom podarená.Jedine čo mi vadilo je ustredná trojica.Ani k jednému z nich nechovám sympatie.Animovaný serial by mal mať niektorú z hlavných postáv takú, že budete mať chuť nosit ju na tričku, tento bohužial nemá (Ale môže mať).Hodnotené po 4 častiach. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Amatérske. Scenáristi nevypísaní, herci nezohratí. Dabovať animované postavičky v slovenských reáliách bez zahraničnej predlohy nie je to isté ako dabovať americký animovaný seriál. Škoda. Najväčšie sklamanie je Pišta Lakatoš, ktorému koncept nesedí, je strašne strojený a umelý. Judínyová a Rozboril potešili. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (4)

  • Spevák Tomi Popovič podal na tvorcov seriálu žalobu, z dôvodu dehonestácie jeho osoby. Fiktívna postava Tomi Kokotovič je mu totiž údajne až nebezpečne podobná. Jakub Kroner sa nedal a kontroval parodickým fiktívnym spravodajstvom, ktoré uvádza práve jeden z hlavných hrdinov, René. (BlackTom)
  • Po pár častiach odvysielaných na TV Joj sa seriál presunul na internet, kde mal popularitu najmä u mladých ľudí. Okrem seriálových častí sa na stránke nachádza aj Lokál kanál, kde je plno minivideí, najmä s Pištom Lakatošom, Rytmausom a Reném. (RomanBond007)

Reklama

Reklama