Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Animovaný seriál LokalTV sa snaží vtipnou a aktuálnou formou parodovať každodenný život Slovákov, ale zároveň aj problémy, ktoré trápia celý svet. Partička stredoškolákov, ktorá svojpomocne rieši tieto situácie a formou videoreportáži ich zdiela pre celé Slovensko. Krátke spoty pripomínajúce televízne spravodajstvo vysiela na internete.
Pomáha im pri tom svojrázny Pišta Lakatoš, známy svojími nekončiacimi vedomosťami a schopnosťou vybaviť čokoľvek na svete (ale vždy tak trošku za peniaze).
Každá z postáv je výnimočná svojimi črtmi a témami, ktorým sa venujú. Len čas však ukáže, kam sa im to podarí dotiahnúť... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (125)

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Má to super nápady a je chvályhodné, že se Slováci do něčeho takového pustili. Bohužel humor je nevyrovnaný. Některé parodie jsou skvěle provedené, jenže jsou to vždycky jen momenty v dílech. Bohužel si to neudrží kvalitu po celou dobu stopáže. Jakoby tam chtěli nacpat, co nejvíc celebrit a odkazů a zapomínaj na ústřední postavy. Ta hlavní trojka je fakt trochu upozaděná. Nevadí mi a mohli by být fakt srandovní, jenže zatím nejsou. Každopádně doufám že budou další díly, protože potenciál tu je obrovský. A ty vsuvky se zhulenejma stromama bych vystřihnul. ()

oasismanik 

všetky recenzie používateľa

Na robenie satiry a parodií mladý Kroner ešte rozhodne nedorástol. / ak nerátam rytmusa, to je parodia sama o sebe/ Jednoznačne najlepšia časť Lokal TV je bezpointové tliapanie Pišta Lakatoša, ale ani to nebude baviť večne. Ako ono je pekné, že mladý Kroner je fanúšikom Tarantina a South Parku a rozhodne je dobré, že nám tu rastie niekto taký, ale zatiaľ na niečo takéto určite nedozrel. ()

Reklama

Hitman_47 

všetky recenzie používateľa

Taková slovenská odpověď na South Park ... a nutno podotknout, že velice povedená. Skvělé hlavní postavy, zejména pak "maďarský" metrosexuál René aka Bujón a hlupý cigoš Pišta Lakatoš jsou naprosto k posrání! Seriál má opravdu specifický humor, který mi naprosto sedl a některé díly jsem musel pauzovat, nebo bych se doopravdy udusil smíchy. Škoda, že vzniklo jen 10 dílů, ale rozhodně stojí za to i ostatní miniseriály od Lokal TV, jako třeba Napál a Zapál Rytmause a Wilhelm a Bob. ()

frankie27 

všetky recenzie používateľa

prva cast bola celkom v pohode aj ked na South Park sa to teda nechyta, bola som trosku sklamana z Pištu Lakatoša, ktory svojimi originalnymi spotmi zaujal mnozstvo ludi a neobjavil sa v seriali tak casto ako by sme mnohí očakávali. Keby ho tam bolo viac urcite by moje hodnotenie bolo vyššie....uvidime v dalsich častiach, mozno si tvorcovia uvedomia ze bez neho to nebude mat také ohlasy ake cakali....nechajme sa prekvapit. aj ked tomu neverim. ()

M.a.t.t. odpad!

všetky recenzie používateľa

Prachsprostá vykrádačka South Parku iných seriálových animovaných hitov s animáciou starých českých počítačových hier. Ale v tom hlavný problém nie je, stále ide na slovenské pomery o originálny projekt a animácia výsledku nijak neškodí. Problém je v tom, že výsledok nie je vtipný, väčšinu času nudí a nadávky či kreslené násilie nezakryjú fakt, že ide o veľmi slabú kópiu, ktorá je často na úrovni toho čo sa snaží kritizovať. Dobrý úmysel je jedna vec ale ten musí byť aj podporený adekvátnymi scenármi. Potenciál by tu bol ale pri aktuálnej úrovni je stále ďaleko lepšou voľbou South Park, Simpsonovci, Futurama či Family Guy. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (4)

  • Spevák Tomi Popovič podal na tvorcov seriálu žalobu, z dôvodu dehonestácie jeho osoby. Fiktívna postava Tomi Kokotovič je mu totiž údajne až nebezpečne podobná. Jakub Kroner sa nedal a kontroval parodickým fiktívnym spravodajstvom, ktoré uvádza práve jeden z hlavných hrdinov, René. (BlackTom)
  • Po pár častiach odvysielaných na TV Joj sa seriál presunul na internet, kde mal popularitu najmä u mladých ľudí. Okrem seriálových častí sa na stránke nachádza aj Lokál kanál, kde je plno minivideí, najmä s Pištom Lakatošom, Rytmausom a Reném. (RomanBond007)

Reklama

Reklama