Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (18)

plagát

Smrtonosná jazda (2011) 

neviem ci som ten film mala brat vazne alebo sa na nom zabavat..... ale urcite som si to uzila a uzasny Fichtner dodal tomu filmu dalsie dve hviezdicky!!!! na nom bolo maximalne vidno ako si tu rolu uziva a takto by sa mali k praci stavat viacerí herci!

plagát

Ghost Rider (2007) 

tri hviezdicku su asi moc, ale ja som si pri tom celkom oddychla. pohodovy filmik, ja som celkom spokojna. cakala som horsie....pacilo sa mi ako sa chlapci vyhrali s prechodom z Johnnyho v Ghost Ridera...

plagát

Jackass 3,5 (2011) 

Aj keď je to podľa mňa neskutočne, ale naozaj neskutočne trápne. a aj keď títo chlapci ukazujú svoj inteligenčný kvocient, ktorý je asi dosť nízko, smiala som ako šialená, takže za zdvihnutie nálady dávam 3*

plagát

Ako som spoznal vašu mamu (2005) (seriál) 

bang bang bangity bang i said a bang bang bangity bang.....a k tomu Suit Up! :) co viac dodat :) akurat LEGEN.......... wait for it......DARY!!!

plagát

Tri oriešky pre Popolušku (1973) 

Nádherne spracovanie Popolušky. Klasika ktorú si nikdy nenechám v telke újsť. NIKDY!!!! :)

plagát

Bathory (2008) 

jediné čo ma na tom filme zaujalo je pohľad J. Jakubiska, že Alžbeta Báthory nemusela byť taká krvilačná ako o nej dejiny vravia, natočil svoj vlastný postoj a je to tým pádom niečo nové. Ale inak si nemyslim, že pán Jakubisko zastal svoju ulohu režiséra tak obstojne ako v niektorých iných filmoch (Sedím na konári a je mi dobre, Tisícročná včela)

plagát

Beštiár (2007) 

príbeh o obyčajnej naivnej babe ktorá DÁ každému aj napriek tomu aký je hajzel s obyčajnou naivnou herečkou.Danica Jurčová pokazila svojím prudérnym výkonom komplet celý film....nebyt Vašuta tak nedám ani hviezdičku!

plagát

Máj (2008) 

v porovnaní s Kyticemi....no sklamanie obrovské.....!

plagát

S tebou ma baví svet (1982) 

film ktorý si pustim keď je vonku 38 stupňov a ja mám chuť na Vianoce! bezpochyby najlepšia komédia strarších čias, ale či komédia storočia to neviem....ale aj tak dávam 5* :)

plagát

Ženy v pokušení (2010) 

príjemná komedia s dobrým obsadením, hlavne Eliška Balzerová zahrala svoju rolu bravúrne. ani na chvílu som nemala pocit ze by ma táto komedia nudila alebo otravovala. možno ten koniec ma trosku zaskocil a trošicku sklamal ale ako oddýchovku v sobotu vecer s pohárikom vína vruke to beriem.