Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Thriller

Recenzie (435)

plagát

Dostaňte agenta Smarta! (2008) 

Americká BOMDOVKA prečo nie, ale tento pokus moc nevyšiel: ešte prvá polovica filmu dokáže diváka zaujať, ale postupom času toto dielo diváka nudí. Keďže to príbehovo na svoju filmovú stopáž nemá toľko čo ponúknuť. Herecky Anne Hathaway a Steve Carell sa snažili ale toto dielo nedokázali zachrániť- je to iba priemerne dielo ktoré nestojí za viac ako jedno pozretie! HOD:55%.PS: chcelo by to prepracovať scenár a bolo by to minimálne o LEVEL lepšie!

plagát

Pět nevěst (2011) 

Bal som sa do tohto Ruského diela pustiť, ale nakoniec som nabral odvahu a musím skonštatovať, že tento film nestojí za veľa- ono sa to síce pozrieť dá ale nijako zvlášť na diváka nezapôsobí. Čo sa týka zábavy tak je to na slabej úrovni, párkrát sa tu pousmiať da ale to je na komédiu príliš malo. HOD:35%.PS: strata času!

plagát

Expres smrti (2008) 

Tak toto dielo na mňa moc nezapôsobilo, herecky síce dobre ale príbehovo slabé- dosť pritiahnuté za vlasy! HOD:40%.PS: škoda času!

plagát

Divoká dvojka (2015) 

Veľmi slabý pokus! Príbehovo slabé, Herecky sa síce hlavne hrdinky snažili ale nedokázali zachrániť tento film, keďže príbeh nestojí ani za ho*no! HOD:30%.PS: škoda času!

plagát

Záhada Blair Witch (1999) 

Klobúk dole čo dokázali títo amatéri, ale na mňa toto dielo nijako extra nezapôsobilo. Môže zato hlavne prvá polovica filmu ktorá bola veľmi nudná. Pre mňa je toto dielo iba akým si priemerom- keďže som sa dosť nudil. HOD:60%.PS: rozhodne sklamanie- oveľa viacej som očakával od toho filmu!

plagát

Běž a skoč! (2013) 

,,Medzi sebou sa zvieratá rozprávajú- a čo hovoria? že smrdíme". Veľmi nevydarený Béčkovy pokus! Príbeh tu síce bol, ale je strašne zle podaný, takto nudne podaný príbeh som už dlho nevidel- strašne množstvo hluchých scénok nám ponúkol Steph Green. A ešte k tomu toto Céčkove obsadenie poslalo toto dielo do bažín! HOD:30%.PS: Veľká škoda času!

plagát

Mládí bez naděje (2010) 

Príbehovo nič nové a ešte k tomu toto Austrálske dielo nie je dobre podane ako aj spracovane a ako aj herecky veľmi slabé- nedôveryhodne, jedine ako tak Adelaide Clemens som tú znásilnenú veril ale zbytok bol priam na Céčkovej úrovni. Celkovo toto dielo nemalo žiadnu šťavu, pomalé tempo, množstvo nudných scénok či dialógov, bez napätia, bez momentu prekvapenia( okrem samotného záveru). Veľkou škodou je aj nedokončenie zaujímavých scénok, ktoré boli oddelené zatmievačkou. HOD:30%.PS:jedno pozretie a dosť!

plagát

Krajina zajtrajška (2015) 

Strašne nudná KRAVINA!. Príbehovo to na svoju filmovú stopáž nemá čo ponúknuť, dvakrát som pri tomto nudnom diele zadriemal a v 80 minúte som to vzdal. Veľmi slabé a to po každej stránke, réžia nudná pomalé tempo priam uspávajúce, množstvo otravných či nič nehovoriacich dialógov a ako aj nudných scénok nám ponúkol Brad Bird! A tomuto dielu nepomohli ani herecké výkony zainteresovaných, ktoré boli nepresvedčivé ako aj nedôveryhodné. HOD:20%.PS: a celé toto dielo je vyšperkované z nehorázne príšerným CZ- dabingom George Clooneyho !

plagát

Falošní poliši (2014) 

Veľmi slabý pokus, príbehovo slabé ako aj réžia nudná a herecky tiež žiadna sláva. HOD:40%.PS: dosť otravná záležitosť ako aj nudná, ktorú vôbec netreba vidieť!

plagát

Popoluška (2015) 

Pekná rozprávka! Okrem prvých 10 minút je toto dielo dobre spracovane, príbehovo dobre ako aj kamera dobra a takisto trikovo slušne. Čo sa tyká hereckých výkonov tak je to na dobrej úrovni, kde treba vyzdvihnúť Popolušku Elku( Lily James) ktorej rola v skutku sadla ako aj pristala a takisto netreba zabudnúť na skvelú Cate Blanchett. HOD:75%.PS:Celé toto dielo je vyšperkované skvelou hudbou od Patricka Doyleho!