Reklama

Reklama

Záhady tela

(relácia)
Komédia / Súťažný / Náučný
Slovensko, 2017, 51-70 min

Réžia:

Ivan Holub

Kamera:

Peter Kubela

Účinkujú:

Marián Miezga (moderátor), Anna Šišková, Kristína Tormová, Richard Stanke, Vladimír Kobielský, MUDr. Barbora Brezová, PhD, Henrich Plátek (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Zábavný kvíz o zdraví, ktorý obsahuje množstvo informácií, faktov aj prekvapivých mýtov o ľudskom tele s moderátorom Mariánom Miezgom a jeho hosťami. (STV)

Recenzie (25)

ac.milan 

všetky recenzie používateľa

Format celkom ok, lepsie ako produkcia nasich komercnych televizii, ale je to akesi nemastne, neslane, nezabavne, ... nuda. Miezgovi ta rola na prvykrat nejako nesadla, ak by to tak islo dalej, mohol by to ozivit moderator typu Andreja Bicana. Vlastne Andrej Bican. Mozno by ale ani to nepomohlo. Uvidime co bude dalej, zatial 2*. ()

Richmond odpad!

všetky recenzie používateľa

Povedzte mi ako ma to má prinútiť zostať pri obrazovke a hodinu civieť na Mariána Miazgu ehm pardon Miezgu a tých hostí veď to nie je ani zábava je to hlúposť, ktorá nepozná hranice. Žeby sa STV pomaly menila na niečo ako TV Narkóza alebo TV Joj? To sa nemôže stať lebo do smrti nezapnem televíziu. Ostáva len veriť, že v podaní STV to bol len krok vedľa. 5% ()

Reklama

3Libras 

všetky recenzie používateľa

Nájsť v našich končinách v TV niečo domácej produkcie čo by sa vôbec dalo pozerať je taký malý zázrak. A vlastne aj veľký. Táto relácia tam patrí. Je urobená celkom fajn zábavným spôsobom, ale tá zábava, samozrejme, veľmi závisí od konkrétnych hostí. A keď je jej občas aj menej, ešte vždy sa tam človek môže niečo zaujímavé a užitočné dozvedieť. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Priznám sa, že som si na sobotný večer namiesto filmu zvykol na Záhady tela. Zábavný program so zvláštnym formátom, pri ktorom sa niečo dá aj dozvedieť, aj keď to nemusí byť práve to, ako obviazať nos alebo ucho. Moderátor si melie vždy svoje, múdra doktorka je sympatická, väčšina scénok má nápad a pointu, a hostia sa vždy vydarili. Jednoducho lepší priemer. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

"Záhady tela". Keď som videl na obrazovkách STV tento nový zábavno-súťažný kvíz, tak sa u mňa veru prejavili nepríjemné záhady tela. Dostavila sa silná nauzea. Chcelo sa mi z toho zvracať. Bolo mi na gŕcanie. Keby sa to objavilo v niektorej hnojáckej komerčnej súkromnej TV, tak to len proste hodím do odpadu a viac sa nad tým nepozastavujem. Lenže v prípade verejno-právnej RTVS, ktorá ma každý mesiac vydiera povinnou daňou v podobe koncesionárskych poplatkov, ma poriadne sere a dvíha mi tlak, že sa tam produkuje takýto odpad! ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama