Reklama

Reklama

Bez servítky

(relácia)
Reality-TV / Súťažný
Slovensko, 2009, 40 min

Účinkujú:

Juraj Mokrý, Richard Stanke, Viktor Horján, Paviel Rochnyak, Roman Pomajbo, Maroš Kramár, Ján Kroner ml., Jozef Vajda, Adela Vinczeová (viac)

Obsahy(1)

Denná reality show o varení, v ktorej každý týždeň súťaži päť hostiteľov. Každý deň má jeden z nich pre ostatných pripraviť večeru na určitú tému. Po jej skončení ostatní súťažiaci individuálne hodnotia a prideľujú body za jedlo, jeho prezentáciu a zábavu pri večeri. Vyhráva ten, kto od svojich súperov získal najviac bodov. Víťaz získava titul najlepšieho hostiteľa a 1000€. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (89)

Gumeny 

všetky recenzie používateľa

Niekedy je to aj zaujímavé - napr. časť s Mokrým ma aj celkom pobavila. Ale inak tam sú väčšinou takí blbci, ktorí nielenže nevedia variť (to by bolo to najmenej), ale sú zbytočné otravní a nedá sa na nich vôbec pozerať. A to bodovanie je riadna blbosť, veď všetci si dávajú len 8,9 alebo 10 bodov, nechcú byť sprostí, tak dajú lepšie hodnotenie, ale tym pádom nie sú ani úprimní. Kebyže to nechodilo pred Správami, tak to ani nepozerám. ()

-soch- 

všetky recenzie používateľa

Súhlasím s TRONom. Konečne poriadna relácia o varení. Už mám dosť Magálovej zlatých varešiek! + Kým epizódy z minulého roka príjemne komentoval hlas známy z Káčerova PETER KRAJČOVIČ, po prázdninách tejto relácie si za mikrofón sadol nesympatický JANO DUBNIČKA, ktorý sa do Markízy vrátil po rokoch. Ja vraciam tiež. ()

Reklama

Smok odpad!

všetky recenzie používateľa

Skôr reality show ako relácia o varení. Tieto super tajné ľudové recepty, ktoré "určite nikto neovláda", na špagety bolognese, hrachovú polievku, rizoto, alebo pizzu si môžete pozrieť na markízáckej stránke. Všetky tieto chuťovky vám bude servírovať indiánsky motorkár, transvestita, skrachovaná spisovateľka, študent, dôchodkyňa, alebo nejaká iná "výnimočná osobnosť". Dobrú chuť! ()

morena.jea 

všetky recenzie používateľa

Výborné boli diely s obyčajnými ľudmi, napr. záhorácky týždeň bol vydarený. Ale celebritné diely (v poslednej dobe snáď ani iné nechodia) sú kombináciou núteného humoru a verejného strápňovania. Údajná celebrita "varí" po boku profesionálneho kuchára v reštauračnej kuchyni. Väčšinou sú to superdiétne/moderné blafy a všetci jej "fantastický" hostia to vychvália do neba, s plným počtom bodov. dávam jednu hviezdičku za nás obyčajných ľudí ()

anusha 

všetky recenzie používateľa

Videla aspoň milióóón častí a vôbec sa za to nehanbím, pretože nieje to vôbec také zlé ako to ľudia hodnotia. Samozrejme že úroveň varenia sa nedá nejako ucelene ohviezdičkovať. Lebo je to reality show a zaleží od konkrétnych ľudí čo v danom diely varia. Podľa mňa je dosť plus že ľudia musia nakupovať všetko u nás a tak všetky recepty si môžete vyskúšať. Sem tam sa to fakt vydarí napr. ak sa objaví nejaký dobrý kuchár alebo vtipný človek čo si cely týždeň robí srandu z Bruchalu že je gay:) ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama