Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Romantický

Recenzie (299)

plagát

Podfukár (2015) 

Príbeh ako z epizódy ricka a mortiho pre toto sa dan harmon vkuse vysmieva heist filmom ... Dve hviezdy za Margot robbie a jej prednosti :D

plagát

Wonder Woman 1984 (2020) 

Ja mám pocit že som pozerala úplne iný film ako všetci ostatní.. inak uvedomujete si že je to komix a komédia? To fakt musí byť temný a depresívny všetko musí byť okamžite vysvetlené.. konečne troška originálny príbeh a nie nejaké Alien monštrá útočiace húfne z nebies. Ja som sa mega zabavila ako na seriály z detstva Spiderman/lovkyna tajomstiev. Get your head out of your ass..

plagát

Valeria (2020) (seriál) 

Čo potrebujem od oddyhovky všetko do bodky tento seriál spĺňa - krásne ženy v peknom oblečení a nádherných farebných bytoch, dokonalí muži sexy sexy scény. Troška drámy ktorá ale nie je život ohrozujúca na vypnutie popraci a ako detox od mobilu keďže treba čítať titulku ideal.

plagát

Sexi Jexi (2019) 

Bolo by to ok ako sketch na yt ale ako film aj keď s krátkou minutažou bieda.

plagát

When We First Met (2018) 

Televízny film ktorý by obstál možno ako epizóda Hanny Montany (aj logikou filmu sa vyrovná max Hanne Montane). Nenechajte sa nalákať na trailer nie je to vtipné ani hlúpo zábavné je to len hlúpe.

plagát

Nick a Norah (2008) 

Tento film má všetko quirky gay kamosov, nerdy Ceru, božskú Kat Dennings, cool camea. Napísané L. Scafaria takže indie bingo za plný počet a predsa nič moc škoda

plagát

The Boy Downstairs (2017) 

Príjemný trošku nudný film o wannabe spisovateľke, ktorá sa nechtiac nasťahuje do bytovky kde býva jej ex. Je to romantická komédia, ale nie je veľmi romantická ani veľmi komédia. Trošku menej vtipné a trošku menej romantické ako bežný život. Film som si pozrela hlavne kvôli Zosii, ktorá je vo filme super a bez nej by sa to nedalo dopozerať.

plagát

Joshy (2016) 

asi tazko je toto vtipne ... skor nudne a tak

plagát

One Mississippi (2015) (seriál) 

ak mate depku a potrebujete malicke postuchnutie k poslednemu rozhodnutiu tak toto je to prave pre vas