Reklama

Reklama

Bez servítky

(relácia)
Reality-TV / Súťažný
Slovensko, 2009, 40 min

Účinkujú:

Juraj Mokrý, Richard Stanke, Viktor Horján, Paviel Rochnyak, Roman Pomajbo, Maroš Kramár, Ján Kroner ml., Jozef Vajda, Adela Vinczeová (viac)

Obsahy(1)

Denná reality show o varení, v ktorej každý týždeň súťaži päť hostiteľov. Každý deň má jeden z nich pre ostatných pripraviť večeru na určitú tému. Po jej skončení ostatní súťažiaci individuálne hodnotia a prideľujú body za jedlo, jeho prezentáciu a zábavu pri večeri. Vyhráva ten, kto od svojich súperov získal najviac bodov. Víťaz získava titul najlepšieho hostiteľa a 1000€. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (89)

tatka 

všetky recenzie používateľa

Pod vplyvom posledných dielov znižujem na 1. Miesto varenia sa seriál venuje osvete v oblasti psychiatrických diagnóz, sexuálnych deviácií, venerických ochorení a základov trestného práva a poriadku. Viem, že aj takáto osveta je pre Slovákov potrebná, ale prečo práve v tomto formáte?Ja som v tomto obore dostatočne vzdelaná a osvietená. Tak si teda pozriem dačo príjemnejšie, napríklad tú reportáž z pitevne....kde to len beží?????? Tá jedna hviezda je za to, že tu nevarí Kamila Magálová v kuchyni o výmere 2 akrov a nepoužíva pri varení 1000 a jednu mištičku. ()

kingik odpad!

všetky recenzie používateľa

Prodávejte už jídlo v pilulkách anebo jako amarouny a je klid od těchto pořadů o vaření. Zřejmě se jedná o obsedantní perverzi programových tvůrců, protože si jinak nedovedu vysvětlit, že když kdykoliv přepnu na jakýkoliv televizní kanál, tak se tam něco vaří, klohní a nad tím stojí nějaká vyhaslá celebrita, co chce vydělat koruny a v tomto případě eura na dovolenou. Tam neoholený Vodochodský, tuhle zase Kašpárek s podivnou dikcí v řeči a onde zase duo Vydrová a Bouška a nakonec Bratři v akci a Krabicovy hnusoty. Minule zde vařilo osazenstvo z letošní Superstar! Nedá se na tyhle pořady dívat. A nejhorší je, že účastníkům to vaření přijde zábavné anebo to zdařile předstírají, že jsou nadšení. Takže zrovna upřímnost v tomhle taky nehledejte. Vzájemné hodnocení účastníků je pak totál alibistické. Mé hodnocení: 0% ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Tak zase nastáva ten problém, že divák musí jesť iba očami. Počúvať, aké je jedlo fantastické a ako to tentokrát hostiteľ prehnal so soľou je síce v poriadku, ale z obrazu to nevyčítame. Bohužiaľ tu ide skôr o bulvár, keď divák sleduje intrigy, kto dá komu koľko bodov, aby mohol vyhrať a aké celebrity sa v ňom objavia. V podstate by to bolo za odpad, ak by tu nato neboli vhodnejší kandidáti typu Farma a podobne. Toto je aspoň relatívne vkusné. ()

KapitanKuraz odpad!

všetky recenzie používateľa

Diel kde varila najnechutnejšia transvestita na svete v Bratislavskom Pentagone, na veleznámej Stavbárskej 42, v byte ktorý vyzeral ako smetisko a voda tiekla len v kúpeľni ktorá mala meter štvorcový, spojenej so záchodom čo nesplachoval, došiel som k úsudku že horšie to už nebude. Mýlil som sa a tento program dokázal čo iné nikdy, spojením Nory Mojsejovej a Doly Buster v legendárnej časti, alebo reakcia toho asi najafektovanejšieho buzíka ktorý po ochutnaní bravčového zistil že jedol prasa, tak sa postavil a začal grcať na zem (on totiž nevedel že bravčové je sviňa). Som dospel k úsudku, že toto nie je možné sledovať v triezvom stave a keďže verte-neverte takmer abstinujem, musím dať odpad! ()

Ivec odpad!

všetky recenzie používateľa

Učme sa variť s celebritami - aneb čo nespravím za honorár. Trápne predvádzanie sa pred kamerou, ktoré by malo byť skôr benefičné, sa stáva rivalitou medzi "populárnymi" osobnosťami a hlúpy divák(bez urážky) si ešte vyberie svojho favorita. Od pondelka do piatka sa musím sťažovať aj na túto tú somarinu. Ale ak niekomu chutí.... ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama