Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Krimi

Recenzie (430)

plagát

Rozkaz zabíjať (2016) 

Sral pes, na takéto Béčko, super a "upravená" Angličanka je kus kočky, to sa len tak nevidí. Inak 50%, ste kde, polovica to isto ani nevidela, celkom slušné, ak by to bolo AAA tak OK, no na Bčoko 90+%. No a to aj keď mám zlú náladu, lebo som zlomil ovládač,, šit od providera a inak sa žiaden nedá, aj jedna hlava satelitu mi skapala, teda jedna ale ovládače sú ako hovno, tak pozerám aj reklamu, poctivo a dochádza mi chlast, aj keď u suseda mám už uložených 20 litrov. No TENTO film ma potešil a to fakt že moc. Možno len vec vkusu. No fajčite mi, môj gigant,, za mňa super.

plagát

Šťastie na dosah (2006) 

Perfektný film, od herca čo bol na komédie a teraz skôr drahý odpad. No toto je klenot. Som Rád že aj Tsuki, má podobne nezor, a no Krásna Slečna, 4.3*, Nechoď do Japonska, mám Neter v Kórei, je to modelka z BA a tá tam prepláva a neviem, asi Ti dá facku. Inak super, ale radšej 4.9*.

plagát

Bojisko Zem (2000) 

Fajčite mi môj obrovský kokot, toto je klenot, no a ty úbožiak "T2" ty nekonkurujúce s nehodnoť, toto je super nízkorozpočťák z roku Pán 2000...  No a moja platonická láska z CSFD Asia_Power, vidno že Máš vkus.

plagát

Podvodníci (2003) 

Cage mal za dve dekády dva dobré filmy, no a tento je prekvapivo pecka, až sa čudujem, že to pozerám až dnes. No aj keď Alison, tam dala tú dobrú krv, perfektná herečka, tu v správnej TOP forme. No pamätám si ju už od seriálov, kde začala, nieje môj ročník, ja som dieťa Černobilu, ale keď ma začali aktívne zaujímať kočky, tak už bola mladá, talentovaná a prekrásna slečna. Film 4,4*

plagát

Kocka 2: Hyperkocka (2002) 

Na Kanadu super, niesu tam lyže, ani snowboardy, kopce prd, no je to fakt super obsadené. za mňa 64.96%

plagát

Sky Kids (2008) 

No musím meniť hodnotenie, no a to sa deje len keď kliknem mimo, nie po rokoch, ešte som len v polovici filmu a už sa smejem a čakám na každú pecku, čo v tomto kinder air-road story príde.

plagát

Kin: Smrtiaca zbraň (2018) 

Dávam 5*, je to nezaslúžené, skôr tak na 3.5*, no tak celé je to tak podivne nevyvážené, a keď už máš chuť prepnúť program, bum a rozbehne sa to. Paráda. Dokonca som zabudol sa opíjať a pustil sa klávesnice. No a to o druhej ráno väčšinou vstane a idem pretiahnuť priateľku, no toto začalo o 1:45 a inak sa nedalo. Ráno bude isto presolená praženica, pre mňa a obed, dačo hnusné čo ma zabije a zamorí dom, ako švédske nakladané slede. No ale film je pecka.

plagát

Vesmírna pechota 3 (2008) 

ČO tu dávate odpad, parádna sranda spievajúci nebeský maršál na ktorého pohrebe predávajú jeho album s pesničkami "A GOOD DAY TO DIE", QUIT GUGGING ME" a "PSYCHIC IS SEXY". Či Quiz A:Boh existuje, B:je na našej strane, C:chce aby sme vyhrali. Boh je späť a aj on je občan. Či vešanie vozičkára, ako mierového teroristu, to už kde inde nájdete.

plagát

Pán pestúnka (2015) 

No nič nového 1000x omieľaná príbeh, ale podivuhodne dobrý a na Nemeckú kinematografiu, až excelentne podaný.

plagát

Posledný bohatier (2017) 

Prekrásne,zastné, vtipné a husto zamozané. Ak pôjde Ruská produkcia takto ďalej, ako v zlatých Časoch Mrzáka... (lebo v podstate tam nieje nieČ nové, len je to dobre naložené), len v  neprehnane novom, Tak sa uštím. Za mňa dnes klenot dňa hneď z rána. PS No a voda do sudu;?))) za mňa čisto 100%