Reklama

Reklama

Áno, šéfe!

(relácia)
Reality-TV
Slovensko, 2011, 50 min

Obsahy(1)

50 horúcich minút plných dobrých aj zlých jedál, čašníkov i flákačov, kuchynských tajomstiev... Ktorej reštaurácii pomôže legenda medzi šéfkuchármi Jaro Žídek ako prvej? Kto dostane vytúženú nálepku s jednou prípadne viacerými hviezdami? (oficiálny text distribútora)

Recenzie (80)

sehe 

všetky recenzie používateľa

Presne takto si predstavujem dokonalého šéfkuchára.Impozantná postava Jara Žídka a jeho nespochybniteľná profesionalita a razenie teórie,že nie iba chuť jedla,ale i čistota,obsluha,kvetinky na skrášlenie prostredia,tak toto všetko dokopy robí pôžitok a zážitok z jedla.Vôbec mi nechýba stokrát hovoriť ,,TY VOLE" ani rôzne nadávky používané v českej verzii Áno,šéfe!A hlavne naučila som sa,ako krájať cibuľu. ()

papaguy 

všetky recenzie používateľa

Je to vysoce hodnotný, zajímavý, dobře dělaný a užitečný pořad. Když navrch pobaví, není co řešit. Do bezvědomí srovnávat Žídka s Polreichem mi nepřipadá úplně optimální způsob hodnocení pořadu. Já si na sympatickém projevu Jaroslavova Žídka cením, že ukazuje, že to jde i bez vulgarit a stesávání těch, které mají ve své moci (naše národy mají zřejmě slabost pro lidi, kteří mají přebujelé ego).:-) Sic úplně nerozumím tomu, když už Áno, šéfe "nešéfuje" Polreich, proč producenti pořadu neobsadili Slováka. Tím neříkám, že pan Žídek slovenské kuchyni nerozumí nebo ji nedokáže ocenit... Jen by mi to přišlo stylovější a byl bych ušetřen poněkud nemotorného napodobování slovenštiny... (nic ve zlém, lidé s dobrým hudebním sluchem k tomu prý mají více sklony);-)... Ale to je asi tak jediné, co bych Šéfovi slovenské verze vytkl. SK klonu pořadu držím palce stejně jako tomu CZ - aby se mu dařilo bavit a napravovat špatnou gastronomii a ukazovat lidu, že to jde i jinak a že si host restaurace nemusí na talíři všechno nechat líbit:-) ()

Reklama

frxXx

všetky recenzie používateľa

pán Židek nieje len skvelý kuchár ale aj manažér. Dokáže nakopnuť ľudí, usmerniť ich a má aj skvelé nápady. Je niekedy smutné vidieť ako na slovensku rozmýšľa drobný podnikateľ a zákazník. Momentálne asi jedina televízna relácia ktorá ma baví a ktorú sledujem. Dúfam že trochu pootvorí oči slovenkým reštauratérom. Mne už otvorila, keď si niekam sadnem nehladám hňeď podľa ceny pizzu alebo vyprážaný rezeň :). Radšej si za kvlaitu priplatíť ako dať "hovno" málo.:) ()

krapek 

všetky recenzie používateľa

Po zhliadnutí pvých dvoch sérií Slovenského šéfa a prvej série Českého šéfa som prekvapený, z toho tunajšieho hodnotenia. Ja to cítim práve naopak, Židek za 5*, Pohlreich za 3*. V Českej verzii ide čiste len o to, zhovadiť, vynadať, ksichtiť sa pre divákov, aj keď niekedy ani nie je prečo. Srandovné to síce je, ale postrádam v tom nejakú hlbšiu myšlienku. Oproti tomu v Slovenskej verzii je ten šéfik umiernenejší, dokáže za niektoré veci zdrbať, ale za niektoré aj pochváliť, nekritizuje všetko hlava nehlava ako jeho Český kolega. Tu vidím hlbšiu myšlienku v tom, že sa snaží daným reštauráciám naozaj pomôcť, keď niektorému kuchárovi niečo nejde, tak ho za to najprv zdrbe, ale potom mu to ukáže a naučí ho, ako to robiť správne. Hlavne aj vďaka tomu na rozdiel od Pohlreicha, je po Židekovi vidieť aj nejaké výsledky. Pre mňa veľkým plusom je aj nahliadnutie do problémov školských jedální. Jedno je však spoločné v oboch, učia ľudí nežrať sračky, čo je v dnešnej dobe fakt užitočná vec a zvlášť keď sa to podáva s humorom (schválne koľkí z vás by ste sa na to dívali, keby ste sa na tom občas nemohli zasmiať?). Takéto relácie majú oveľa vyššiu hodnotu, ako všetky tie sračky typu Maffstory, panelák, svište, partičky, záhrady a poisťovne dokopy. Viac takýchto programov a HNOJka bude môcť byť opäť JOJkou. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Hoci Žídek vo svojej verzii Áno, šéfe! vystupuje menej konfliktne, ako Pohlreich, paradoxne som presvedčený o tom, že v civile je to oveľa väčší nervák, než Pohlreich. Fakt. V samotnej relácii je ale každopádne Žídek dosť umiernený a robí mu problém pred kamerou vystupovať "rázne" a ak je k tomu občas "donútený" produkciou (alebo kým...), pôsobí dokonca až rozpačitým dojmom, čo je dosť hrozné. Inak ale fajn, kto má tento typ programov rád, príde si vcelku na svoje. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (3)

  • První na pozměněných 5 hvězdiček dosáhla pouze školská jedáleň ZŠ a MŠ Grösslingova - Bratislava z úplně posledního dílu. (DexMASTER094)
  • Jako první na 3 hvězdičky dosáhla restaurace a steak house Chilli v Galantě. (DexMASTER094)
  • Jaroslav Žídek několikrát v pořad uvedl, že nenávidí kamery a že mu dělá problém se s nimi v kuchyni sžít. V několika dílech pak opravdu nehraně kameramanům vyhrožuje, ať se mu nepletou do cesty. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama