Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Horor

Recenzie (1 365)

plagát

T-34 (2018) odpad!

Rýchlo a zbesilo v T-34.

plagát

Pani Dokonalá (2018) (TV film) 

Miška bohužiaľ nie je dobrá herečka. Neutiahne ani nízkorozpočtový TV film. Keď sa k tomu pridá scenár plný stokrát videných klišé, bolo naozaj najväčším umením toto dielo dopozerať.

plagát

Anvil! The Story of Anvil (2008) 

Kapelu Anvil som objavil niekedy v polovici 80tych rokov ešte ako mladý soplák a poctivo som s ich albumom Metal On Metal istú dobu trápil hlavy svojho prehrávača Emgeton. Postupom času a prílevom nových štýlov v 90tych rokoch, som ich ale akosi prestal sledovať, takže moje prekvapenie zo situácie, v ktorej sa momentálne nachádzajú, po zhliadnutí tohoto mierne pesimistického dokumentu bolo značné. Tak akosi automaticky som predpokladal, že si užívajú minimálne vypredané športové haly a razia si svoj heavík naďalej. Nejakou súhrou okolností títo sympatickí Kanaďania bohužial nedosiahli taký úspech, ako ich súputníci a o to smutnejšie sa mi dívalo, ako na turné hrajú pred piatimi divákmi, alebo ako Lips hákuje v nejakej cateringovej firme a je pekne zaradený v systéme. Sympatické ale je, že svojho sna sa nevzdáva ani už ako 50 ročný rocker a do albumu "This is Thirteen" sa opreli naozaj poctivo a nedali sa zlomiť ani dementným postojom nahrávacích spoločností. Ako doba ukázala, ľudia o ich hudbu stoja, takže borci "Keep on rockin" (till you die) metal je proste underground a nikdy nebude o vystúpeniach na firemných večierkoch za tisíce dolárov, ale heavy fanúšikovia tu stále sú a Anvil myslím stále má čo povedať. Minimálne svojim sympaticky tvrdohlavým postojom.

plagát

Keď to rachne, zahučíme (2004) odpad!

Totálne dementná čierna (rozumej obsadením) "komédia" plne nasypaná fekál a huličským humorom, ktorá sa Vám bude páčiť len v prípade, že A) ste "nigga z ghetta" v Spišských Letanovciach a Rytmus je váš vzor, B) vaša centrálna nervová sústava končí predĺženou miechou C) prdenie, sranie a porovnávanie dĺžky vtákov je pre vás zábava ako stvorená na pohodový piatkový večer D) neviete si predstaviť bežné ráno bez poriadneho náťahu.

plagát

Bastardi (2010) 

Pán učiteľ Majer si dosť neštandardne vyrieši jeden osobný problém a popritom ešte zvládne aj raketový kariérny rast. To všetko za asistencie silene dementných žiakov v triedach (v počte kusov šesť v každej). Ak je film založený na "real" základe a bez "klišé", tak pre mňa je uveriteľný asi ako adidasy od číňana. Mr. Magnu(m)sek sa hodí skôr do reklamy na mäsové konzervy, ako do celovečerného filmu. BTW je ešte niekto zvedavý aj na dvojku?

plagát

Veterán (2009) 

Dolfo sa pokúsil dať nový rozmer vete "Ja nič, ja muzikant" - moc mu to ale nevyšlo.

plagát

Sex v meste 2 (2010) odpad!

Jééééééšiškukrističky, toto hovienko ušmá aj druhý dieličéééék. Ťap, ťap, chichi, to je supéééérbožskééééé, to si s babenkami od nás z práce zase bohooovsky oddýchneme, narehóóóceme sa, a zabudneme na starosti svetskééé, páááni to bude pošušňánííííčko.....

plagát

Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive (2010) 

Kto by to bol povedal, že sa dá natočiť film aj o batérii... Som nesmierne šťastný, že v tomto akčnom výplachu vzala rolu aj Cameron, lebo dívať sa celý večer len na mrňavého scientológa v roli "tajnos agentos", ktorého keď kopnete do zadku vo dverách, už vám lezie do bytu oknom, tak to by som určite nezvládol. Pár podarených akčných scén a štipka humoru však z tohto filmu spravili pozerateľnú jednohubku.