Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenzie (38)

plagát

Hobit: Smaugova pustatina (2013) 

Po (pre mňa) nie veľmi záživnej Neočakávanej ceste som po skončení Smaugovej pustatiny opäť naladený na tu správnu fantasy vlnu. Hlavne teda vďaka druhej polovici, pri ktorej som si uvedomil, prečo vlastne mám Spoločenstvo prsteňa v TOPke. Teraz už len čakať na posledný diel, ktorý v kine rozhodne nechcem minúť.

plagát

Indie Game: The Movie (2012) 

Pre mňa, čoby herného vývojara, bol tento dokument rozhodne veľkou inšpiráciou. Aj keď by som ocenil viac informácií zo samotného vývoja. Páčil sa mi štýl, akým bol dokument natočený a proste mňa celkovo táto téma zaujíma, takže toto rozhodne nie je objektívne hodnotenie (ako aj všetky moje ostatné hodnotenia). Každopádne som vďaka tomúto dokumentu objavil tri zaujímavé hry. Meat Boy ma zase nijako nezasiahol, ale Braida som si rozhodne užil a veľmi sa teším aj na FEZa. Tak vývoju zdar.

plagát

Vymedzený čas (2011) 

Snáď jedíný film, kde veta: "Nemám čas!" dáva zmysel. Námet je to suprový, ale výsledok mohol byť lepší.

plagát

Big Lebowski (1998) 

Dobre som sa pri tom zasmial. A to mi pri komédii stačí.

plagát

Dáma vo vode (2006) 

Nemám rád prelínanie dvoch nezlúčitelných veci, v tomto prípade takej tej rozprávkovosti so surovou realitou. Záver 'The Village' ma týmto spôsobom úplne odrovnal a tu sa to nesie celým filmom. Inak to bolo scenáristicky celkom zaujímavé, ale páčilo sa mi to menej ako 'The Village'.

plagát

Po zániku Zeme (2013) 

Vzhľadom na tunajšie hodnotenie som čakal niečo horšie. Shyamalanove filmy ma zatiaľ vždy istým spôsobom zaujali a plati to aj tuna. U After Earth to síce nevyzerá na druhe pozretie, ale nemôžem povedať, že by som sa vyložene nudil.

plagát

Návrat Temného rytiera (2012) 

Epické! Myslím, že je to to najväčšie, čo kedy Nolan natočil. A nie som sám!

plagát

Kobra 11 (1996) (seriál) 

Kobru 11 som ako malý sledoval takmer pravidelne. Časom som sa od toho vzdialil, no po riadnom preskúmaní som našiel niekoľko nezabudnuteľných a inteligentných dielov (Tank na razcestí). Najlepšia je jednoznačne 3. séria a najobľúbenejší parťák Andre. Tom bol ešte solídny, no ďalej je to už typický nemecký seriál. Ak by skončil po 4. alebo 5. sezóne, bolo by to aj za 4.

plagát

Memento (2000) 

Detektívka, v ktorej najsilnejšou zbraňou je vlastný rukopis a hromada fotiek. Veľmi dobrá originalita, z ktorej Nolan vyťažil aj nejaký humor.