Reklama

Reklama

Profesionáli

(seriál)
  • Česko Profesionálové (viac)
Slovensko, (2008–2014), 81 h 24 min (Minutáž: 30–55 min)

Série(8) / Epizódy(123)

Obsahy(1)

Policajná stanica v malom meste je miestom, kde sa môže stať naozaj čokoľvek. Všetky hlavné postavy sú policajti - súčasní aj bývalí. Pod velením kapitána Maroša Nagya (Peter Batthyány) pracujú jeho podriadení - aktívny frajer Fero Boborovský (Ľuboš Kostelný), ktorého sem degradovali z hlavného mesta, protekčný lenivec Karol Hůrka (Lukáš Latinák) a v myslení pomalší, ale o to ochotnejší jedináčik z rodiny univerzitných profesorov Alexander Vyšný-Riefenstahl (Csongor Kassai). Riešia prípady, v ktorých sa zaoberajú všetkým - od klobás až po mafiánsku svadbu, protiteroristický záťah, či zaistenie falošných policajtov, z ktorých sa vykľujú filmári. Pravdaže, do deja vždy „aktívne“ prispeje aj referentka Scarlet Balážiková (Helena Krajčiová), ktorá v súčasnosti zaskakuje na poste hovorkyne krajského oddelenia. Nechýba však ani bývalý kriminalista Miňo Demovič (Ján Kroner), ktorý tak trochu vymenil stranu, je teraz miestnym polomafiánom a majiteľom krčmy. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (215)

RomanBond007 

všetky recenzie používateľa

Vôbec nechápem negatívne ohlasy . Všetci tí čo dali odpad! asi nechápu slovenský humor. Mňa ten seriál nesmierne baví , hlavne od príchodu Mikiho Hrica. Podarený je samozrejmé aj Boborovský a stále nedocenený a z nich určite najbystrejší Šano. Rovnako dobre zahrala svojú úlohu trochu povýšenecká Balažíkova a stredoslovák z Očovej Karol Hurka. Pobavili aj vtipné hlášky a neustále sa meniace ceny tovarov u Miňa :D . Ale strhávam hviezdu za to , že odišla Balážiková. ()

Tonis 

všetky recenzie používateľa

Postupom času ako pribúdajú ďalšie diely tak sa aj jednotlivý herci viacej vyvíjajú a dokážu svoje postavy lepšie zahrať. Najprv som tomuto seriálu nedával veľkú nádej, ale dosť som si ho v posledných pár mesiacoch obľúbil. Najviac ma pobavil Ján Kroner, ktorý hrá miestneho polomafiána Miňa Demoviča a má jednoznačne najlepšie hlášky z celého seriálu. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

"Profesionáli"? Kdeže! Herecké výkony sú na úrovni ochotníkov z obecného divadla v Hornej Riti. Nemožný dislektik Peter Battahyany je súci jedine na úlohu Banána, inak nedokáže zahrať nič. Ľuboš Kostelný je ešte horší prípad. Herecké drevo bez štipky talentu a navyše aj vyzerá ako by bol z dreva vystrúhaný. Helena Krajčiová by nedokázala prirodzene zahrať ani porno. Csongor Kassai tam zo seba robí totálneho kreténa. Lukáš Latinák občas niečím zaboduje, či? Plus vypasený Jano Króner, čo sa opäť raz votrel do ďaľšieho mizerného televízneho seriálu a myslí si o sebe, že je hviezda. V podstate, pri tamtom obsadení, aj je. Veď ako sa hovorí: medzi slepými, jednokoký kráľ. No a odkedy sa ku nim ešte pridal aj Michal Hudák ako nahlúply policajt z Východu, tak to kleslo ešte hlbšie. * ()

Jello Biafra odpad!

všetky recenzie používateľa

Prvé diely boli celkom zábavné. S postupom času ako to tak chodí sa z toho stala sračka prvej kategórie. Tie postavy sú ako otravný hmyz a hromada retardovaných fízlov sa pitvorí na jednej stanici. Ich zabrzdené charaktery sú ako z klasickej učebnice lacných seriálov: je tu veliteľ podpantoflák, ustrašnený žid Vyšný, umastenec Hurka, hyperaktívny magor Boborovský a ako bonus je tu retardovaný východinar Hudák. Nehovoriac o podvodníkovi menom Miňko Demovič ktorému naši vymletí hrdinovia zožerú akúkoľvek hovadinu. Mne tento "skvost" trochu pripomína novácky seriál "Policajti z předměstí" kde sa podobne ztrapňovali známí herci. ()

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Skvelý slovenský seriál. Úplne dokonalé vtipy, perfektný výkon Kronera, Batthyanyho, Latináka, Kostelného a Krajčivovej. Miňko Demovič sa stal na pár týždňov súčasťou našej obývačky, keď som tento seriál pozeral. Ale aj tak tomu jedna hviezdička chýba, preto, lebo seriál v niektorých častiach nevkusný, a vulgárny - a preto, lebo posledná séria nestala prakticky za nič; ale do úvahy berme prvú sériu, ktorá bola tip-top. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (35)

  • Kapitán Maroš Nagy (Peter Batthyany) je bratrem Banána a synem tety Márgit ze seriálu Mafstory (od r. 2006). (Vazzy)
  • Ženu Maroša Nagya sme v seriáli ešte nevideli, pritom je spomenutá skoro v každej epizóde. Jedná sa o odkaz na seriál Columbo (1971–2003). (EvilMatus)

Reklama

Reklama