Reklama

Reklama

Profesionáli

(seriál)
  • Česko Profesionálové (viac)
Slovensko, (2008–2014), 81 h 24 min (Minutáž: 30–55 min)

Série(8) / Epizódy(123)

Obsahy(1)

Policajná stanica v malom meste je miestom, kde sa môže stať naozaj čokoľvek. Všetky hlavné postavy sú policajti - súčasní aj bývalí. Pod velením kapitána Maroša Nagya (Peter Batthyány) pracujú jeho podriadení - aktívny frajer Fero Boborovský (Ľuboš Kostelný), ktorého sem degradovali z hlavného mesta, protekčný lenivec Karol Hůrka (Lukáš Latinák) a v myslení pomalší, ale o to ochotnejší jedináčik z rodiny univerzitných profesorov Alexander Vyšný-Riefenstahl (Csongor Kassai). Riešia prípady, v ktorých sa zaoberajú všetkým - od klobás až po mafiánsku svadbu, protiteroristický záťah, či zaistenie falošných policajtov, z ktorých sa vykľujú filmári. Pravdaže, do deja vždy „aktívne“ prispeje aj referentka Scarlet Balážiková (Helena Krajčiová), ktorá v súčasnosti zaskakuje na poste hovorkyne krajského oddelenia. Nechýba však ani bývalý kriminalista Miňo Demovič (Ján Kroner), ktorý tak trochu vymenil stranu, je teraz miestnym polomafiánom a majiteľom krčmy. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (215)

The_Peach 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál patrí medzi moje obľúbené, nedosahuje podľa mňa kvalitu Mafstory a ani si nemožem zvyknúť na postavu majora Petra Nagya ktorú hrá Peter Batthyany, nakoľko ho neustále mam zafixovaného ako "Banána", ale musím vyzdvihnúť postavy Boborovského a Húrku, neviem si už predstaviť tento seriál bez nich. Na každú novú časť sa teším a preto je moje hodnotenie také aké je...bodaj by sa natáčalo viacej takýchto komediálnych seriálov ako ponúka TV JOJ a nie markizácke Ordinácie a iné nezáživné krávoviny. ()

lobo87 

všetky recenzie používateľa

Podľa mňa vďačíme JOJke za najlepší pôvodný televízny seriál za posledné roky. Profesionáli predstavujú vtipný pohľad na policajnú prácu a ich každodenné "problémy". Samo za seba hovorí, že postavy ako Bobor, Šaňo či Húrka doslova zľudoveli (ktorý slovenský seriál sa tým môže pochváliť?). Profíci predstavujú dávku kvalitného tvrdšieho humoru. Naj postava pre mňa jednoznačne Boborovský. Je dobré, že mladá generácia slovenských hercov (Kostelný, Latinák) dostala priestor. U mňa 70%. ()

Reklama

janesX odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tu musím trochu pritvrdiť. Mal som možnosť vidieť viac epizód, no nie z vlastnej vôle a možno to boli práve tie slabšie, lebo inak si to neviem vysvetliť. Popravde, to, čo som videl ja (pár desiatok epizód)  bolo naozaj slabučké. Priznám sa, niekedy som sa nudil až tak, že som začal rátať, koľko krát sa na tom kto zasmeje a vôbec ma neprekvapilo, keď to v niektorých epizódach bolo úplne bez. Táto komédia mi skôr pripadá len ako narýchlo napísaná zákazka . Tak teda najlepšiemu slovenskému seriálu som najprv dal jednu hviezdu, ktorú žial musím odobrať . Seriál pre maximálne nenáročného diváka. (NAPÄTIE-nie/ HUMOR-nie / AKCIA-nie) 15%. ()

oceanic6 

všetky recenzie používateľa

Zatiaľ najvydarenejší zo všetkých slovenských seriálov posledných rokov je úspešný a obľúbený hlavne vďaka skvele napísaným a jedným slovom ÚŽASNE zahraným postavičkám. Lukáš Latinák, Ľuboš Kostelný, Csongor Kassai na plnej čiare excelujú, zvyšok osadenstva podáva výborné výkony. Od tvorcov Mafstory tak prišiel ďalší vydarený komediálny seriál, ktorý môže na obrazovkách vydržať naozaj dlho... ()

AshMorgan 

všetky recenzie používateľa

Nechápu názor některých, že český remake je lepší...Uznávám, že na britské seriály jako Red Dwarf, nebo IT crowd to ani zdaleka nemá, ale když se podíváte na tu československou konkurenci...Tak je rozhodně jasné, že než abych se mučil a díval se na Ulici, nebo podobné splašky u kterých mě až chytají mdloby a nutí mě to uvažovat nad tím jaký DEBIL, to může psát si o mnoho radši pustím tento seriál. U kterého se celkem často zasměju a Kostelný mi dává i celkem zabrat. Ani mi nevadí, že se Kroner celkem hodně opakuje, ty jeho hospodské vtípky (a nejen ty, mě baví). S ohledem na tu konkurenci...mezi slepými jedooký král. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (35)

  • V 15. epizóde 4. série prišla do seriálu nová postava menom Miki Hric (Michal Hudák), ktorá má na uniforme hodnosť poručíka. V 1. epizóde 5. série má na uniforme hodnosť nadporučíka. V seriáli o jeho povýšení nebola žiadna zmienka. (JADIM)
  • Ľuboš Kostelný, hrajúci postavu Františka Boborovského, si jeho typické opakovanie slov a viet vymyslel sám. Keď sa mu niečo nepodarí povedať správne, môže to skúsiť znova. (JADIM)

Reklama

Reklama