Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Horor
  • Krimi

Obľúbené seriály (10)

Hrozba z temnoty

Hrozba z temnoty (2005)

Som veľkým fanušikom tohto skvelého seriálu. Jared Padalecki a Jensen Ackles vytvorili veľmi zohratu a sympaticku bratsku dvojku ktorá je všade tam kde sa deju záhadné, nadprirodzené a často veľmi desivé události. Cely seriál je postavený na legendách,poverách , prízrakoch , tajomných bytostiach , bosorkách , démonoch, strašidlách, duchoch a podobných potvorách. Moja srdcovka!

Simpsonovci

Simpsonovci (1989)

Animovaný seriál o jednej podarenej žltej rodinke/ Homér,Marge,Bart,Lisa a Maggie.No existuje niekto kto ich nepozná?Super hlášky,zábavné pribehy,a nesmiem zabudnuť aj na celu plejádu obyvateĺou Springfieldu ako su Levák Bob,Vočko Szyzlák,Riaditeľ Skinner,Kent Brockman,Monthy Burns,Lenny a Carl,milovník piva Barney,školník Willy,Patty a Selma...a samozrejme užasné čarodejnické diely.Tento podarený seriál nikdy nebude prekonaný. Odporučam každému!!!

Nezvestní

Nezvestní (2004)

Moja najväčšia seriálova závislost , počas 3. týždňou som vydel všetky epizody. Pre mňa asi najzaujímavejší serál posledných rokov . Mix žánrov ktoré mám nesmierne v obľube,krásne charaktery postáv, množstvo záhad, netypicky vedená výprava a nádherné prostredie ostrova to sú všetko klady,ktoré môže ponuknút len máloktorý seriál . Škoda len toho konca, ktorý ma do istej miery sklamal ale určitě kvôli nemu tento seriál nezatratím. Obľúbenné postavy seriálu : Hugo , Kate , Sawyer , Lock , Desmond , Charlie , Benjamin , Jack a Sajíd

Profesionáli

Profesionáli (2008)

Tak tento seriál sa jednej našej televizií veľmi podaril. Podľa mňa má skvelé herecké obsadenie, komické situácie a zápletky. Pohodový seriál pri ktorom si odpočiniem a prídem na iné myšlienky. Obľubená postava seriálu je Hurka. Za tento kusok sa nemusíme vôbec hambiť a už sa teším na nové časti.

Krok za krokom

Krok za krokom (1991)

Tento seriál ma presvedčil o jednej skutočnosti a to takej , že český dabing ako taký , je veľmi kvalitný a profesionálny. Pavel Zedníček dal postave Franka Lamberta šťávu tak ako aj ostatný dabingoví herci. Čo sa komediálnych seriálov týka je tento najlepším. Počas tých rokov čo sa natačal nestratil svoju povesť sitcomu a je krásne sa pozerať ako hlavný predstavitelia su každou sériou o niečo starší. A samozrejme k môjmu plnému hodnoteniu prispel aj ten už mnou v úvode spomínaný kvalitný český dabing.

Columbo

Columbo (1971)

Keďže postava poručika Columba mi je veľmi sympatická a páči sa mi štýl akým vyšetruje rôzne prípady vrážd,patrí tento seriál k mojim srdcovkám. Mám všetky časti a stále si ich pozerám dokola. Relaxujem pri ňom...a ľubi sa mi to jeho autíčko / stará šunka zn.Peugeot/....životná uloha Petra Falka za ktoru som mu veľmi povďačný !

Akty X

Akty X (1993)

Svojho času veľmi úspešný seriál o paranormálych javoch / duchovia . tajomné bytosti , mimozemšťania , konšpirácie... /. ktorý si získal veľa fanúšikov po celom svete a ja bezpochybne aj po niekoľkých rokoch stále patrím k nim. Duet Mulder a Scullyová, kultova a desivá hudba , je to skvelý a napínavý seriál na ktorý slovenské televízie akosi pozabudli.

Chalupári

Chalupári (1975)

Celá plejáda skvelých českých hercou na čele s pánom Sovákom a Kemrom, zaujímavé a humorné príbehy. Bezpochybne jeden z najúspešnejších televíznych seriálov československej televízie ktorý som sledoval ešte ako malý chlapec. Zaujímavé na tomto seriály je , že v roku 1994 ho dokonca odkúpila aj jedna austrálska televízia a bol veľmi úspešný / zdroj: ČT /

Věřte nevěřte

Věřte nevěřte (1997)

V každej samotnej časti 5.zaujímavých a niekedy aj veľmi šokujúcich krátkych epizod. To či su pravdivé alebo vymyslené to do väčšiej miery závisí len na divákoch čomu budú veriť. Zaujímavý a svojim spôsobom aj asi jediný seriál natočený takýmto štýlom o záhadach tohto sveta. Jonathan Frakes ako sprievodca dejom bol fantastický.

Ženatý so záväzkami

Ženatý so záväzkami (1987)

Al Bunda a jeho slávna rodinka , tento seriál ma doslova uchvátil. Svojský zmasel pre humor, lenivá manželka, bláznivé deti , otravná práca , komické príbehy a jedný milý susedia. U mňa tento seriál zabodoval a stále ma dokáže pobaviť.