Reklama

Reklama

Mafstory

(seriál)
Slovensko, (2006–2012), 122 h 2 min (Minutáž: 21–51 min)

Hrajú:

Peter Batthyány, Peter Sklár, Ivan Macho, Martin Vanek, Gabriela Dzuríková, Igor Adamec, Roman Fratrič, Ján Lehotský, Martin Malachovský, Karol Čálik (viac)
(ďalšie profesie)

Série(11) / Epizódy(183)

Obsahy(1)

Príbehy Mafstory ponúkajú divákom obrázky zo života slovenskej mafie plné smiešnych situácií a drsných bonmotov, ktoré nikoho nešetria. Humor v Mafstory je niekedy veľmi tvrdý, svoje miesto by pred desiatou hodinou hľadal iba ťažko. Základná zostava hercov (Peter Batthyány, Roman Fratrič, Igor Adamec, Martin Vanek a Ivan Macho) bude hrať všetky úlohy – mužské aj ženské postavy. Časom sa však určite objavia aj hosťujúce celebrity a herci. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (154)

tron 

všetky recenzie používateľa

"Ta Milan ta to čo robíš, to čo je s tebou?! To čo ti to mám po anglicky povedať, šak ja po anglicky neviem, chlapec!“ Peter Sklár je podľa mňa už nejaký čas najvýraznejším respektíve najsamostatnejším respektíve najtalentovanejším komikom z exbandy kedysi známej ako S.O.S. Napriek (práve) preto, že na to nevyzerá. Práve tajomstvo, ktorým je jeho osobnosť zahalená, mu však dáva náskok pred "obyčajnými komediantami" a vďaka nej má svojim fanúšikom stále čo ponúknuť a čím ich prekvapiť. Keďže navyše dostal takých výrazných spoluhráčov, ako sú niekdajší frajeri z markizáckeho "Kakaa" (páni Igor Adamec a Martin Vanek, o Banánovi a Prcovi nehovoriac), je výsledná jojkárska šou patrične excentrická, sama sebou a všetci v nej naplno využili neskoré večerné vysielanie (čo sa prejaví predovšetkým na sprostom dialógu). ()

chalp 

všetky recenzie používateľa

Medzi televíznymi sračkami typu susedia, priateľky, ordinácia v ružovej záhrade atď. toto svieti ako diamant a ja sa pobavím pri každej časti, takže 5 hviezd dám pokojne ;)//EDIT: bohužiaľ to varenie z vody sa nedá tolerovať navždy a inač sympatické postavičky začínam pomaličky nenávidieť, treba vedieť kedy prestať! ()

Reklama

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku som to ignoroval, ale v poslednej dobe sa "chytám" čoraz pravidelnejšie a prekvapene zisťujem, aké je to zábavné. Objektívne za 3, ale ak hodnotím v rámci slovenských sitcomov (tie na Markíze zaslúžene zdochýnajú jeden po druhom), tak je to geniálne dielo, ktoré vstúpi do našej televíznej histórie. ()

Angelino 

všetky recenzie používateľa

Prvé predstavenie v GunaGu ma veľmi pobavilo. Bolo jednoduché, odrážalo čiastočne medializovanú realitu mafiánskeho prostredia a bolo svojím spôsbom netradičné. Mafiánske historky, ktoré bolo voľným divadelným pokračovaním sa stále ešte dali, aj keď už strácali na sile práve svojim opakovaným štýlom. Svojou seriálovou formou však degradoval divadelné umenie a i keď nejaká hláška sem tam pobaví, stráca sa v tom práve satyrická kritika spoločnosti, ktorú som sledoval v divadle. V každom prípade sa čiastočne už tento sitcom stal legendou a preto mu pridávam jednu hviezdičku. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Keď som "Mafstory" uvidel prvý krát, hovorím si, že to bude len ďaľší televízny odpad. Ale časom mi tento seriál tak prirástol ku srdcu, že som sa snažil nepremeškať žiadnu novú časť. Humorné príhody mafiánskej rodinky z Veľkého Medera sa mi silno zapáčili. Najväčší boss Ali Krasňanský, jeho preafektovaná frajerka Pipina, Aliho pravá ruka úderený Banán, Banánova mama Márgit, ustrašený účtovník Milanko zvaný Krtek, večne ožratý doktor Béla a primitívny násilník Prco, sú postavy z tohoto doposiaľ najlepšieho sitkomu česko-slovenskeho. *** ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (33)

  • Na silvestra 2009 došlo k prepojení častí seriálov "Mafstory" a "Profesionáli". (darkjoker)
  • Teta Márgit je najväčšou pestovateľkou "kápusty" na Žitnom ostrove a často varila Molnárovcom na obed segedín. (VasylDeBylak)
  • "Paplónová samba", ktorú Ali (Peter Sklár) spieva v posteli, je akousi paródiou na spev Petra Lipu a jeho skladby "Samba na jednom tóne". (Hudino)

Reklama

Reklama