Reklama

Reklama

Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina

(relácia)
Talk-show
Slovensko, 2014, 266x (44 - 73) min

Účinkujú:

Peter Marcin (moderátor), Jozef Vajda, Martin Hindy, Soňa Pernecká, Miroslav Holec, Tomáš Redey, Martin Breznický, Tomáš Redey ml., Viktor Šuchter (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Talkshow Petra Marcina na aktuálne témy  -  zábavne, atraktívne, netradične. (STV)

Recenzie (49)

BesnaSrnka odpad!

všetky recenzie používateľa

Marcin na to skrátka nemá a nikdy nemal. Moderátorom večernej talkšou by mal byť niekto rozhľadený, pohotový a hlavne VTIPNÝ. Peter Marcin nie ani jedno z toho, ale zato dokáže brilantne obrátiť akúkoľvek tému na lacné sexuálne narážky! Humor na úrovni stužkovej na ktorom sa(súdiac podľa komparzu) môžu baviť len babky po prechode. Klinec do rakvy tomu dávajú bezškrupulózne opajcnuté prvky zo zahraničných talkšou. Odpad! ()

tančísvlky odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tohto pána ja nikdy neakceptujem, pretože nemá v hlave žiadny mozog. Na úbohé plagiáty odborníkov na zábavu nie som vôbec zvedavý. Ak toto verejnoprávnemu divákovi stačí tak nech to pozerá a dá tomu aj plné nebo hviezdičiek. Ja to určite robiť nebudem.Intelektuálna úroveň moderátora je na úrovni všetkých seriálov čo na slovensku momentálne prebiehajú. Nechápem hostí, že vôbec účinkujú v takomto niečom. Tento program je pre plač, kam až klesla úroveň slovenského diváka ... ()

Reklama

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Tento pořad jsem viděl jen párkrát, ale nepřišlo mi to zas až tak špatné, abych tomu musel házet ODPAD. Přiznám se, že takový díl s Izerem a jeho vtipy jsem si pustil na youtube hned několikrát. Samozřejmě je to i zde stejné, jako u podobně laděných pořadů – hodně záleží na výběru pozvaných lidí (osobností), podle toho se to všechno odvíjí. Peter Marcin mi ale jako moderátor zas až tak špatný, jak někteří tvrdí – nepřišel. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Formát talkshow ako takej nie je zlý, dokonca aj hostia sú občas vcelku zaujímaví. Ale ja toho Marcina fakt nemôžem. Jeho vystupovanie, verbálny prejav, gestikulácia a mimika mi jednoducho vôbec nesedia. A za každú cenu byť vtipný sa veru nevypláca, v tomto prípade to platí viacnásobne. Menej je niekedy viac... a to sa týka aj tých trápnych ironických narážok na mnohých hostí. ()

yntelygent odpad!

všetky recenzie používateľa

odporucam slovenskym producentom,aby si pozreli nieco v ceskej televizii....to len , aby boli vlastne v obraze ze co to vlastne ta talk show je,ako to ma vyzerat atd....podla mna , keby to vedeli,tak by nemohli stvorit takyto humus....moderator P.Marcin to uz len dorazil....ked si pomyslim,ze to moze pozerat niekto co pozna podobne programy z Ciech v podani Karla Sipa alebo Jana Krausa tak sa musi smiat na tej trapnosti....a to ani spominane ceske formaty nie su original cesky vynalez,ale oproti tomuto slovenskemu su uplne iny level.... ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama